You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
RE: sevgili günlük
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
selamun aleykum

benim de bir zamanlar günlüğüm vardı.
yazdığım her şeyin bir bana ait olduğunu düşünmek sırlarımın olduğunu bilmek hoşuma gidiyordu.
zamanla bu sırların sadece benim tarafımdan bilinmesi beni rahatsız etti.
düşündüğüm şeyler benimle yok olacaktı.
sonradan farkettim ki aslında insanların sırları yok, paylaşmak istedikleri şeylerin muhattabını bulamıyorlarmış.

dua eden adam ALLAH tealaya olan dileğini bütün kainata anlatırken nasıl sır sahibi olabilir.
kainatın ahkamını okuyan kimseler sırlara muttali olurlar. evlerindekileri söylerler. kaybettikleri değerleri hatırlatırlar.

bir kişi kainat kadar olup onu ona anlatmaya başladığında dertlerini çözmeye gelen kişi aslında kainat kadarmış dedirtir.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Canı çok yanıyordu günlerden beri.
Kibardı, incecikti kuyruğu;
Boş koydu delikleri.
Bir varken bir yok oldu,
İşte dünyamızın işleri.

"..hayatın sentetik yanlarını kemirmeden semiremeyen bir fare'den.."

...

Kimsenin kaderinin dışında bir şeyi yaşayamayacağını anladığım gün 14 yaşındaydım.Hayatımda ilk kez doğru anlamıştım.Yaşadıklarım benim engelleyebileceğim şeyler değildi kimsede sorumlu değildi mevlanın takdiri buydu ve yaşadık.

Hepimiz bir gün öleceğiz.Yaşadığımız hayatın muhasebesi önümüze gelecek. İskender dünyayı aldı ve şimdi tek hatırlanan gay olduğu. Marie Cruie laboratuarda çürüdü. Ne geliyor gözünün önüne firijit bir bakire, hayır aslında evliydi. Kimin umrunda ?

Ah çeşm-i siyahım!! demek istediğim... Bırak ansiklopediler senden bahsetmesin, popüler olma, 2150 yılında Google’da adın çıkmasın, üst geçide ismini yazmasınlar. Ah ne gam!

Bir yıl önce hayal ettiğin konumdamısın yada bir yıl sonrası için hayal ettiğin yerde olabilecekmisin asıl ona bak.Yaşadıkların ve yaşamak zorunda olduğum sorumluluklarını yerine getirebiliyor heybeni doldurabiliyorsan ne ala.Gerisi boş!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
gidiom len yarın günlük :D
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sevgili Günlük;

Varlığım varlığına armağan olsun! Aksinde aksi bir yüz gördüm..! Kırıldım mı dersin , bozuldum mu , sustum mu? Tekrar mı ettim kendimi inkar mı aslımı ikrar mı acımı.!Bizler sonlu varlıklarız değil mi?Koca bir doğru üzerinde belli noktalardan kesilmiş ışın parçası!Başka bir doğru gelir keser bizi bir başkasıyla sonsuza dek boşlukta akar gideriz aynıyızdır oysa ama kesişemeyiz.

Ne olursa olsun biz sonlu varlıklarız...Başımız belli sonumuz belli...Kendi yörüngemizde gidip dururuz işte...Başrol benim değil..Bilmediğin bir şey var : bu oyunda başrol yok herkes figüran!

Hayatı anlamlı kılan neyse ona o'dur rotamızda olan...

Senin hayatını anlamlı kılan ne?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
günlük aslında yazacak çok şey olsada bunu seninle palaşmayı düşünmüyorumTongue
sende bi çare yok çünkü ben kendimi dinlerimBööö
ama adettendir bu konudada mesajım olsun;
yeni bir şeyler seziyorum.. çok kısa biliyorum ama güzelll kısalığıyla beraber böyle kalsa barigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.