You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?

Anket Başlığı: Sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam ederminiz?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet 7 (46.67%)
hayır 8 (53.33%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 15 (100%)

sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?

Forumcu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-05-2008, Saat:08:07 PM, Düzenleyen: Kibar Feyzo.
vampiriçe:):):)
RE: sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?
aşık olduğum çocuğun sewdiği kızı bulup öldürürüm bölece bana geri döner Smilegülücük
ama dönmeyeceğini bilsem dunyada başka erkk mı yok yha gülücük
unutmaya çalışırım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
Cvp: sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?
SEVGİ ÖNUNE GECILEMEZ BISEY AMA BU BASKASINI SEVIYOMUS BENDE BUNU SEVIM DIYE BISEY SOZ KONUSU OLAMAZ..HE ŞÖYLE BISEY VARDIR ONU SEVMEMEYE CALISIRSIN TABI BECEREBILIRSEN..SEVGI FARKLI BI KAVRAM BEN BILE ANLAYAMADIM HALA SINIRLARIMI ZORLUYORUM SUAN...ÖLE İŞTEgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-05-2008, Saat:08:14 PM, Düzenleyen: gwts.
kimya-yı saadet
RE: sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?
En iyisi hiç sevmemekbööögülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
yöö gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ÜHÜ ÜHÜ BN BAŞKA Bİ SEVGİDEN BAHSEDİCEM..MESELA BN ANACIMI ÇOK SEVİYORUM...AMA KARDEŞELRİM DE SEVİYY...EĞER BEN BU YÜZDEN ONU SEVMEZSEM KISKANÇLIĞIN Bİ DEĞİŞİK VERSİYONU OLUR...
YA DA EN SEVGİLİ Yİ ADI ÜSTÜNDE MİLYONLARCA KİŞİ SEVİYOR.TEMENNİMİZ O Kİ HERKES SEVSİN...BEN YİNE DE O' nu SEVERİM...iyiSmile
Elif, Lam, Mim. Günahkar titrek ellerim,

'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim,

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince,
...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Allah böyle bişey yaşatmasın ama böyle kişiler de tanıyorum platonik olay yani
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
oyle birini sevmedim hiç inş. da sevmemTongue öss ye kadar yokgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
kötü bi durum valla ne yalan sölim cidden kötü

Allah kimseye yaşatmasıngülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyle birini sevmedim hiç inş. da sevmemTongue öss ye kadar yokgülücük

dettt öss den sonrada yok üniversite bitsin ozaman düşünürüzTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.