You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?

Anket Başlığı: Sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam ederminiz?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet 7 (46.67%)
hayır 8 (53.33%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 15 (100%)

sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?

Profesör
RE: sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?
yok cnm, öyle demedim. çok güzel şeyler söyledim gülücük rezil oldular... tabi atlatması zor oldu ama geçti... çok şükür Rabbime... beni kurtardı. işin garibi ne biliyormusun reyyan; işleri ters gidince beni arayıp hakkını helal et lütfen diyor, hiçbir şey yolunda gitmiyor. senin ahını aldım diyor ya o an inanılmaz mutlu oluyorum gülücük Allah büyük, sen kul olarak ona ne yapabilirsin ki Rabbinden bulsun... ki buluyorlarda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Vazgeçmek sevgide olmaz ama zorlamada olmaz. Rabbim icimdeki sevgiyi almadiği sürece beklentisiz sevmeye devam ederim.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
ne işim olur yahu.. güle güle gitsin...neydi o arabeks bir söz vardı sanırım " ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir" gibi bişeydi :D :D atarlı gençlik.. bu sözlere çok gülerim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
İsterse dünyanın en güzel en iyi insanı olsun olmaz...herşey uyumlu olsun gene olmaz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah yasatmasin.
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hani bekara karı boşamak kolaydır diye bir laf vardır ya
semeyen birinin bende onu silrim demesi çok kolay

ama şu var
beni seven biri beni sevmekten vazgeçerse
uğurlar olsun
benden uzak cehenneme direk Wink

birisi bu yazıyı okur umarım
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.