You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?

Anket Başlığı: Sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam ederminiz?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet 7 (46.67%)
hayır 8 (53.33%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 15 (100%)

sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?

Uzman
RE: sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?
oda olurgülücük

ama çok talibim var onları ancak öss ye kadar erteleyebiliyorumTonguegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?
sevdiğim kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam edermiyim..
hmmmmm
onu çok seviyosam içimde muhakkak bişiler olur..
ama önceki sevdiğim kadar sevmem
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misiniz?
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oda olurgülücük

sen söle onların oflunun selamı var önce benlen görüşceklerTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misi
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

yani kız evde kaldı gitti gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
evet ya siz yandınız bari ben yanmayımTonguegülücük nuahahaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: sevdiğiniz kişinin başkasını sevdiğini bile bile onu sevmeye devam eder misi
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

yani kız evde kaldı gitti gülücük

senide benden isticek o şahıs önce yoksa varya babanı kışkırtıtım haberin olsun vermez seni gene evde kalırsınicýnicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Beni sevmeyen bitlensin hıhhhhTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-02-2013, Saat:04:21 PM, Düzenleyen: *Rabia*.
Üye
aslında baktığınız zaman imkansız gibi geliyor ama olabilirliği var yani , yaşayanlar var bu durumu. erkek arkadaşımı iş yerindeki çaycı ile yakalayınca, buna benzer bir durum yaşadım. ben, o ve kız oturduk bir çay bahçesinde. üç yıldır beraberiz nasıl yaptın diye hesap soruyorum. karşımdaki gevşek gevşek demez mi, sen beni sev, ben de onu seveyim ne olur ki... hani hayatınızda O ANlar vardır ya... işte o an masanın örtüsünü çekip kül tabağını fırlatmak büyük bir zevkti gülücük sonradan öğrendim ki üç yılın son bir buçuk yılımda iki kişilik değil üç kişiymişiz biz... Allah korudu onları...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
beni kaybetmeyi seçeni, ben kazanmak için uğraşmam
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.