You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şeriatı Kaldıran Atatürk Müslüman Olabilir Mi? ~ Cübbeli Ahmet Hoca

Şeriatı Kaldıran Atatürk Müslüman Olabilir Mi? ~ Cübbeli Ahmet Hoca

General
RE: Şeriatı Kaldıran Atatürk Müslüman Olabilir Mi? ~ Cübbeli Ahmet Hoca
Essafii abinin cübbeli hoca videosu paylasmasi daha ilgi cekici bence Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
cübbeli hocanın bi videosu daha var onuda ben paylaşıyım ,biraz farklı bu sefer söylemleri gülücük
ALLAH ! de ,ötesini bırak..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Şu adamı aşamadınız bir türlü. Ya ölmüş gitmiş artık. Mezardan çıkarıp hesap mı sorulacak yani, neymiş bu böyle.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Şeriatı kaldırdı diye tabir edilen Atatürk'ü bu konu üzerine araştırdım.
Lakin görmüş olduğum bilgiler arasında -Atatürk'ün babasının ali rıza efendi olmadığı
-Zübeyde hanımın Osmanlı zamanın'daki Günümüzdeki (genelev) olarak tabir edilen Yerde çalıştığı.
-Zübeyde hanımın abdüş bey ile ilişkisi olduğu ve babasının abdüş bey olduğu,Daha sonra abdüş beyin ölmesiyle annesinin ali rıza efendiyle evlenmesi ve Atatürk'ün babasıyla ilgili konu açan yakınlarına düşman olduğu Gibi teorilere ulaştım.
-Atatürk'ün Müslüman olmadığını belirten ve kendi el yazısıyla yazılmış kağıtları bulunmaktaymış.
-Ve son olarak Atatürk saat 9.05 geçe ölmemiştir Atatürk beni bir iyileştiremediniz diye doktorlarına küfürler yağdırırken,
doktorların nöbet vaktini ihmal etmesi sonucu gece ölmüş sabah gelen doktorlar ölü olarak bulmuş ve saatin 9.30 olduğu halde iş saatlerinede uydurmak için 9.05 geçe olarak yazmış oldukları gibi İleri düzeyde Daha kurcalanırsa dikenli teller denilebilen bölgelere kadar inilebilir, Tabi her ne kadar bunlar belgelerle de ispatlanmış olsada aslı(resmi) açıklanmayana kadar teori olarak kabul ederim Sonuçta bize çocukluğumuzdan bu yana aşılanan bir Atatürk sevgisi var bunu göz ardı edemeyiz, Bu konuları kadir Mısıroğlu , ve benzeri kişi,site bloglardan okuyup dinleyebilirsiniz - Allahrazı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
9:05 geçe ölmediği bende duymuştum ..ama diğer annesi ile ilgili olanları ilk defa duyuyorum...ilgin:?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.