You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şeriatı Kaldıran Atatürk Müslüman Olabilir Mi? ~ Cübbeli Ahmet Hoca

Şeriatı Kaldıran Atatürk Müslüman Olabilir Mi? ~ Cübbeli Ahmet Hoca

Uzman
RE: Şeriatı Kaldıran Atatürk Müslüman Olabilir Mi? ~ Cübbeli Ahmet Hoca
Ya kardeşim

Diyelim ki Atatürk 10 numara 5 yıldız bir Allah'sızın tekiymiş.

Bundan kime ne fayda? Bunları araştırmanın ne anlamı var?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ayrıca annesi falan filan, ne olursa olsun. Kimse annesini seçemez. Çirkinleşmenin bir alemi yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Tesbih konusu gereksiz yere abartıldı. Neyse, Atatürk'ü ne kadar aşağılarsak biz o kadar yükseliriz minvalinde güruhlar oluştu da ben de o yüzden yazdım yani. Köşede dursun öyle.
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Bu adamı herkes araştırmalı bence bahsi geçen şahıs öyle sıradan biri degil..bu ülkede eğitim mustafa kemali anlatmakla başlıyor ..yarın bir gün benim önderim atatürk diyen evlatlarınız olsun istemezsiniz sanırım..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu konuda Ahmet Efe ile aynı görüşü paylaşıyorum.
Aklı başında ,azıcık araştırıp dinleyen müslüman zaten kimin ne olduğunu söylemleri ve icraatleri ile pekala anlamıştır.

Öyle yada böyle,bir din devletinin dinsiz bir devlet olarak kurulmasının vebali mustafa kemal yada onun gibi 3-5 kişinin kaldırabileceği boyutta değil bence

Osmanlının çöküşü ,Cumhuriyetin kurulması bütün ümmetin kaderini etkilemiştir

ümmetin başına gelen bu belanın müsebbibi 3-5 münafık yada kafir değildir yine o ümmetin kendisi yani bizizdir.
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.