You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: Serhat
Kaptan Serhat diorum kendilerine.:D
İlk olarak neden pişamanlık duyduğunu anlamış deilim.Kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün siteyi kurmakla hayırlı bi iş yaptığınızı düşünüorum.
Bizlerin hayırlı şeyler öğrenip hayatımızda uygulamamıza wesile oldunuz Allah razı olsun...
Maşallah sitede çok emeğin war.Gözden kaçmıo bilesin:D
Çok muhabbetimiz olmadı fakat ii bi insan olduğundan şüphem yok.
Rabbim yolunu açık etsin her daim we böle hayırlı işlere wesile olmanı nasip etsin inş.
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Esselamü aleyküm
Serhat bey'i fazla tanımamakla birlikte nacizane bazı düşüncelerim oldu.
Öncelikle biraz celalli bir fıtrata sahip, fazla konuşmayı sevmeyen biri olduğunu düşünüyorum. Çalışkan olduğu kesin emeğe saygım sonsuzdur. Faydalı olmak için çaba sarfetdiğini görüyorum ve taktir etmekle beraber teşekkür ediyorum.
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
giderayak iki kelime de bizden dua niyetine

Allah razı olsun kardeşim...

kızdıklarınla da hakkınızda da hayırlısı yazılsın inşaallah...

haydin ben kaçtım...gülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: Serhat
itiraf ediyorum siteye ilk geldiğimde serhat dikkatimi çekmişti hatta abi demiştim de öle deme yaşlı hissediyorum kendimi demiştigülücük
çok severim ben kendisini hehe serhat bi yorum yapmışsın sözümü kısa tutacağım demişsin oku oku bitmedi aralara espri sıkıştrmışsıngülücük
heralde serhat a en çok öm atan kişi bnmdirgülücük hmm bi de doğum gununde senı mod yapıcam demişti bana, herkes ya sallıyo falan demişti ama serhat saolsun doğum gunumden de önce sözünü yerıne getirdi,,,,,,, onu herhalıyle çok sevıyorum hatta bazen sert çıkılıyo, asabi konuşuyo o laflarına bile hayran oluyorumgülücük hehe serhat abinin kafasını en çok şişiren ve ona en çok yağ yakan bi üye olarak yazıcam şunalrı:

serhat sen bitanesın sen bi meleksın sen dunyanın en ii adminisin sen dünyaya gönderilmş biii insanüstü bişesin kahkaha
iyiki tanışmışz rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-07-2008, Saat:02:52 AM, Düzenleyen: Qbra.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.