You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Serhat
çok değerli sevgili adminimiz serhat hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi bu başlık altında belitebilirsiniz...karizm

beni bulaştırma demiştin ama kusura bakma bu işler sırayla ve sıra sendehalay

ben yorumummu daha sonra yapacağım inş.yaz yaz bitmez senin bu kötü huyların şimdi:sırıtık:

not-serhat başlığı silmek gibi bir hata yapma
ban
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: Serhat
Ben bir hayal kurmuştum,çocuktum,bağışla beni hayat!
Kavgalara giriyordum,düşüyordum,kalkıyordum,seviyordum,sevdiğime
yalanlar söylüyordum kırmamak için...
Bir hayaldi işte altı-üstü,mazlumları kurtarıyordum,çiçekler
alıyordum çiçekçi kadınlardan...
Çiçekleri tanıyordum da,rüzgarı tanımıyordum,bağışla beni hayat!
Kara gözlü bir kızı seviyordum,"dâvâm" için vazgeçiyordum,ama o
hep beni bekliyordu,hep beni...
Ne bileyim işte,böyle değildi...
Omzumuzda en ağır bozgunumuz..
Gidelim buralardan ey kalbim...

Hangi şehre gitsek,o şehir bize yabancı...
Hangi kapıyı çalsak,açan "o" değil...
Hiçbir plak bizim şarkımızı çalmadı...
Hiçbir yağmur ıslatmadı bizi,sırılsıklam...
Öfkemizi,sevgimizin beslediğini hiçkimse anlamadı.
Nereye gitsek gurbet,kime tutunsak hüsran,neyi sevsek kumdan bir
kale...
Neresi olursa olsun,her ne olursa olsun,ama şimdi olsun,işte
şimdi...
Gidelim buralardan ey kalbim!...

Bir varmış,bir yokmuş.Bir masal ülkesi varmış,bir masal ülkesi
yokmuş..
Bir masal kahramanı varmış,halbuki masal varmış,kahraman
yokmuş...
Herşey büyülü bir masalmış,ne güzelmiş,ne güzel...
Bu gömlek bize biraz "dar gelmiş",bizi sıkmış...
Bu şehrin kadınları bizi masallarla uyutamamış,ne kadar acı..
Cebimizde şarkılar,koynumuzda şiirler...
Gidelim buralardan ey kalbim!...

Takvimler eski bir kış akşamına asılı...
Bundan kaçamadım işte..Eski bir kış akşamı..
Gözlerimdeki yağmur,saçlarımdaki kar..Başka birşey yok,anneme
söyleyin,üzülmesin...
Şimdi,"şimdi" yok..Herşey,masal gibi bir mazi...
Bu şehir bizi öldürecek,vallahi!
Gidelim buralardan ey kalbim!..
Gidelim....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ÖHÜ ÖHÜ

ÇOK SAYGI DEĞER SEVGİLİ ADMİNİM SAYIN YÖNETİCİM;

NASIL ANLATSAM BİLMEM Kİ HER NAZIMI KAPRİSİM ÇEKTİN BAŞININ ETİNİ YEDİM BIKMADIN (HALADA YİCEM ÖYLE KOLAY KURTULAMASSIN TongueTongue)

SİTE İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAN HER TÜRLÜ GÖRÜŞE ELEŞTİRİYE AÇIK BİRİSİDİR KENDİLERİ

EN SIKINTILI DÖNEMİNDE BİLE ÇEKTİN DERDİMİZİ BE SAYIN YÖNETİCİM üzgün

SENİ TANIMAK GERÇEKTEN GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM GÜZEL HERŞEY GÖNLÜNCE VE HAKKINDA HAYIRLI OLACAK ŞEKİLDE OLSUN RABBİM HER DAİM MUTLU EYLESİN

NOT: ŞU İŞLERİM BİTSİN BAŞINDAYIM ONA GÖRE delice
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Serhat
Yazan, Yazmayan Herkese ;

Öncelikle yazımı kısa tutacağım..Kimsenin kıymetli zamanını yazdığım bu (önemsiz) yazıyı okuyarak geçirmesini istemiyorum...Okuyan kişilerde kendine pay çıkarıp bişiler ortaya çıkarmasın...İçimden gelenleri ve soylemek istediklerimi yazdım...Birilerini hedef alarak yazılmış bişi degildir...

Biliyorum ve biliyordum , burayı ilk açtığımızda sevenlerimiz oldugu kadar bizden nefret edecek kişi veya (ler) olacağını...Aslında bu durumu artık umursamıyorum...Birilerine iyi görünmek için yada birileri beni sevsin diye bişiler yapmaya çalışmadım..Kişisel nedenler harici site için yaptıgım seyleri herkesin menfaatini düşündüğüm için yaptım..

Kişiye özel bir site değilde siteyi kullanan herkesin ortak istekleri ve beklentileri için...Bilerek veya bilmeyerek birilerini üzmüş olduğum dogrudur...Bilmeyerek Üzdüklerimden özür dilerim...Bilerek üzdüklerim umrumda bile değil..Herkes hak ettiğini alır...

Biliyorum herkese eşit davranmaya çalışsamda bunu başaramadım...Birileri hep gözümde diğerlerinden üstün oldu...Bunuda insan olmama ve insanlara ait olan bir zaaftan dolayı ileri geldigini düşünüyorum...Bu yüzden bazılarının hakkını gasp ettiysem veya bilmeyerek üzdüysem özür dilerim..

Her zaman söylüyorum ve yine söyleyeceğim bu siteyi açmış olmaktan hep bi pişmanlık duydum ve duymaya dvm edeceğim...Bir çok arkadaşımız sitemizden istifa edip çok güzel bilgiler edindiler ve uzun sürecek dostluklar...Fakat bir çoğumuzda sitenin kuruluş amacı dışına cıkıp değişik arayışlar içine girdi (Bende dahil)...Ve Her gün yeni birileri aramıza katılıyor ve bir cok kişide aramızdan ayrılıyor..Emeği geçen gelip 1 dk dahi olsa bizimle bulunup aynı havayı soluyan herkese tek tek teşekkür ederim...

Sıra geldi bana sanırım...Bana ait yorum yapılmasını hiç istemiyordum...Ama goruyorumki azda olsa seven birileri var...Onların hatırına silmiyorum bu başlığı...Zaten sevgisinden süphe etmediğim kişiler le her zaman sohbet ediyorum...Eger sohbet ediyorsam ve birşeylerimi paylaşıyorsam o insana bi saygı duyuyorum ve soylediklerini umursuyorum demektir...Tabii bu demek değildirki konusmadıklarım saygı deger insanlar degildir...Selam verdigim her insan benim için kıymetlidir..Gerisi teferruat....

Adminlerde insandır...Ve duyguları ,iyi oldugu zamanlar kotu oldugu zamanlar ve problemleri vardır...Kişisel problemlerim yuzunden birilerini üzdüğümü biliyorum...Boyle olmasını istemiyordum...Ama insanın bazen yanlız kalmaya ihtiyacı oluyor...Üzdüğüm bu kişilerden de özür diliyorum...

Soylemek istedigim o kadar cok sey varki aslında , ama bazen soylemek yetmiyor...Ve anlatılamıyor...Bu yazıyı okuduktan sonra kendini zorunlu hissedip bişiler yazmak zorunda hisseden kişiler zahmet edipte yorulmasınlar..Ben herkesin içini dışını biliyorum...Ve yazması gereken kişilerin yazması yeterli diyorum...

Beni seven ve sevmeyen herkese TEŞEKKÜR EDİYORUM...Ayrıca Sevmeyenlere daha cok teşekkür ediyorum..

Saygılar Sevgiler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
serhat abi sen yazması gereken olrak görürmüsün görmezmisin bilemiyecem ama ilk geldiğim burda olanalr çok sıcak karşıladı o yuzden hepsinin yeri ayrıdır bende. Belki bütün kounşmların seni kızdırmakla geçmiştir ama bu seni sevmediğimden değil Wink belki en çok bana uyuz oluyosundur ama idare et abi allah benide böyle yaratmış :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: Serhat
Gribal_enfeksiyon.... Kişisel nedenleri buraya yansıtıpta olayı uzatma istersen...Ben sana nasıl bişi demiyorsam sende bana deme...Yorumunu yazmıssın otur kosene...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ben bu siteye üye olduğum da kendi başıma dolanıp durduğum zamanları bilirim

sitenin nasıl gelişip güzelleştiğini bilirim ve bu konuda senin ne kadar uğraş verdiğini de bilirim

her yerde olduğu gib bizim sitemizdede arıza tipler olacak muhakkak ki bu asla bizleri yıldırmamalı

tek bir üye bile aradığı bir konuyu bizim sitemizde bulup ALLAH RAZI OLSUN dediğinde burda en güzel payı senin de alacağın kesin (ekremide unutmamak gerekir tabikide )

o yüzden seni üzen kişileri görmemzlikten gelmen en güzeli bence

kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden üzülmen yersiz onlara verilecek en güzel ceza kaale almamaktır

sen ne dersen de iyiki bu siteyi kurmuşunuz ALLAH RAZI OLSUN Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bu siteye üye olduğum da kendi başıma dolanıp durduğum zamanları bilirim

sitenin nasıl gelişip güzelleştiğini bilirim ve bu konuda senin ne kadar uğraş verdiğini de bilirim

her yerde olduğu gib bizim sitemizdede arıza tipler olacak muhakkak ki bu asla bizleri yıldırmamalı

tek bir üye bile aradığı bir konuyu bizim sitemizde bulup ALLAH RAZI OLSUN dediğinde burda en güzel payı senin de alacağın kesin (ekremide unutmamak gerekir tabikide )

o yüzden seni üzen kişileri görmemzlikten gelmen en güzeli bence

kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden üzülmen yersiz onlara verilecek en güzel ceza kaale almamaktır

sen ne dersen de iyiki bu siteyi kurmuşunuz ALLAH RAZI OLSUN Wink

oda aynen böyle düşünüyor emin ol reyyanım

ben eminim...tekrar tekrar Allah razı olsun sizde...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Serhat
adminimiz serhat beni yazması gerekenlerden görürmüsün bilmiyorum
daha tanısma fırsatımız olmadı
ama bu siteyi güzelleştirme en çok emegi olanlardan birisin anladığım kadarıyla
allah razı olsungülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.