beni bulaştırma demiştin ama kusura bakma bu işler sırayla ve sıra sende

ben yorumummu daha sonra yapacağım inş.yaz yaz bitmez senin bu kötü huyların şimdi:sırıtık:
not-serhat başlığı silmek gibi bir hata yapma
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

nede olsa admin agır abimiz o yani ben öyle hissediyom
yönetiminden memnunum ben şahsen,kendim,ben,

)
belki en çok bana uyuz oluyosundur ama idare et abi allah benide böyle yaratmış :D
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bu siteye üye olduğum da kendi başıma dolanıp durduğum zamanları bilirim
sitenin nasıl gelişip güzelleştiğini bilirim ve bu konuda senin ne kadar uğraş verdiğini de bilirim
her yerde olduğu gib bizim sitemizdede arıza tipler olacak muhakkak ki bu asla bizleri yıldırmamalı
tek bir üye bile aradığı bir konuyu bizim sitemizde bulup ALLAH RAZI OLSUN dediğinde burda en güzel payı senin de alacağın kesin (ekremide unutmamak gerekir tabikide )
o yüzden seni üzen kişileri görmemzlikten gelmen en güzeli bence
kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden üzülmen yersiz onlara verilecek en güzel ceza kaale almamaktır
sen ne dersen de iyiki bu siteyi kurmuşunuz ALLAH RAZI OLSUN
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.