You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
Selamunaleykum
sa arkadaslar unutmadınız dimi pokuyu :D bayramda memkeletteydım dönüşte kafaya koydum masaustu pcmı yanıma aldım laptop yok ne yapalum :D :D :D :D şimdi inşallah nete gırebılcem tekrar aranızda olabılcem gülücük izmrde teyzemdeym bu aksam muglaya gıdıoyrm gene Sad size anlatcak coook hikayem var :D bayadır uzak kalduk yahu gülücük herşey iyi gidiodur inş iyisinizdir gülücük
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Selamunaleykum
a.s. ömer hoşgeldin yeniden seni burda görmek güzel olucak. trabzon lider oldu ya hemen gelirsin dimi:D neyse geçmiş olsun ayağının tozuyla puan kaybetmişiniz dua edinde kayseri yenmesin bugün yoksa liderlik gidecek galibagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Selamunaleykum
aleykumselam ömercik) hoşgeldin sevindim seni gördüğüme özlettin kendini öp bakim elimi yine bayramda öpmedin hýms
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.