Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Selamun aleyküm
Selamun aleyküm
sarı mavili olan ona petshopda dişi dediler . muhabbet kuşu resmi sitesine koydum fotoyu . fenerliye erkek dedi hepsi . 3 tane petshopa götürdüm hepsi dişi diyo fenerli için
bende ( göya ) erkek diye yanına beyazlıyı aldım ..Ama hiç kavga etmiyorlar ya . hatta sürekli öpüşüp duruyorlar
bende buna şaşırıyorum .
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
![[Resim: Erkek-Muhabbet-Kusu13-10-150x150.jpg]](http://www.nasil.gen.tr/wp-content/uploads/2010/05/Erkek-Muhabbet-Kusu13-10-150x150.jpg)
bakın erkek kuş böyle olur gagasına bakın sizinkilerle aynı bence
öyle değil mi?
hatta biraz daha bilgi size;
Genel olarak erkek kuşların davranışları
-Dişilere göre daha hareketlidirler ve yerlerinde duramazlar, sağa sola geçerler.
-Daha uzun ötüşleri vardır ve öterken de başlarını sallarlar.
-Cere renkleri genelde mavi, koyu mavi ve koyu pembe tonları arasında değişir.
Genel olarak dişi kuşların davranışları
-Erkek kuşlara göre hareketsizdirler.
-Kısa kısa öterler ve genelde agresif ve dominant tavırlar sergilerler.
-Cere renkleri genelde beyaz, kahve rengi ve açık pembe tonları arasında değişir.
bu bilgi alıntıdır.
edit: cere dediğimiz gagasının üstündeki pembe yer
Teşekkür ederim .Fenerli kuşum erkek orası kesin zaten . Erkek kuşların özelliği var onda . Sadece biraz tembel

Ama beyaz kuşun ceresinde hafif beyazlık var . bir ümit dişi olma ihtimali var diyorum ama ..
Olsun artık ya birbirlerini çok sevdiler , kavga etmiyorlar , ağızlarındn yem yediriyorlar

onlar mutlu olsun bana yeter
Fenerli kuşum 6-7 aydır benimle .. Konuşturmaya çalıştım o kadar .. yok anam çok tembel . bir kelime etmedi . Bende pes ettim yanına eş aldım artık (:
Bende aldım . pişman değilim ama çok şükür çok iyi anlaşıyorlar . kavga etmelerinden korkuyordum . zaten eşini kendi seçti

Bundan önceki kuşlarım birbirini boğmuşlardı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)