You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Selamun aleyküm
Yok bişi züleyha, reyyan biraz ortalığı karıştırdı ama önemli değil merak etme bişey kaçırmadın Tongue:sırıtık:
<<Mizaha Meyyalim Wallahi Dertten>>
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Dışlanmadığım sürece kalırım lazo...Arkadaşlar sıcaklık gösterdiler sağolsunlar hepside çok şakacı ve espirili insanlar karşılıklı birbirimize biraz takıldık...Bilmeden kırdığım kimse varsa çok üzür diliyorum..Amaç muhabbet başka bişey değil...
Yanlız şunu farkettim haddime değil ama forumda yorum eksikliği var sanırımsam galiba heraldegülücük
Bugünki mesajlara bakarssanız ne demek istediğimi anlarsınız konuların geneli cevapsız kalmış..
Bilen insanların ilmi konularda yorumlara katılmaları gerekir diye düşünüyorum..
Bu konuya değinilmeli, ben görüşümü söyledim sıra sizindir..
<<Mizaha Meyyalim Wallahi Dertten>>
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-04-2009, Saat:11:24 PM, Düzenleyen: Mikro.
© 9492.698875 ©
selamunaleykum kardeşim hoşgeldin ifade sicaklar hele yaz ayi geliyo gör sen bunlari hararet basar seni kahkaha ara sira yüzüne su serpersin :D ben çok yaptim Big Grin tekrar hoşgeldin ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.