You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

((Meksikalı))
SELAMUN ALEYKÜM
MERABA SİTENİZDE GEZDİM DOLAŞTIM BİRAZ VE ÜYE OLDUM.TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM BU SİTEYLE BENDE YALOVALIYIM SANIRIM YALOVALILAR DAÇOĞUNLUKTA ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: SELAMUN ALEYKÜM
aleykum selam hoşgeldin inşallah kalıcı ve katılımcı oolursun
HeRkes qüLü$ümü qöRüyoR kimse sava$ımı qöRmüyoR..
HeRkes sesimi duyuyoR dü$ündüqümü kimse ßiLmiyoR..
HeRkes yazdıkLaRımı okuyoR qözya$LaRımı kimse qöRmüyoR..
HeRkes ßeni tanıdıqını sanıyoR Ama kimse ßnim kim oLduqumu
ßiLmiyoR..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hoşgeldin arkadaş gülücük demek yolavada oturuyorsun benımde kardeşim okuyor orda gıttık cok guzel bır yer tam bana gore orası gülücük tanıştıgımıza memnun oldum en guzele emanet ol ...
نُورٌ عَلٰى نُورٍ:
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
HOŞBULDUK BU ACEMİLİĞİ ÜZERİMDEN NASIL ATABİLİRİM YANİ HEP BÖYLE YAZICAKSA KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDEBİLİRİMM:D BİDE KONULARI KİM BELİRLİYOR HERKES İSTEDİĞİ KONUYU YAZIYOR GALİBA BİDE İLLA BİŞEYLER YAZMAM GEREKİYORMU BENİMDE ÜYELİĞİMİN SİLİNMEMESİ İÇİN YOKSA BÖYLE ZORUNLULUKLAR YOK MU
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.