You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
RE: SELAMUN ALEYKÜM
acemilik katılımlarınla mesajlarınla degişir ve sakıncalı olmayan kurallara ayrırı olmayan reklam içermeyen tüm ve istedigin konuları paylaşabilirsin ve sitede zorunluluklar yoktur katılırsan senin için daha iyi olur bilgi ögrenme acısından selametle Winkifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: SELAMUN ALEYKÜM
relaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayyy hoş geldin
valla ben de çok relaks ve kuulumdur hea ANLAŞTIK VAMPİRİÇE :D

ehuehuehu gülücük sevdim senigülücük
dur seni vip yapalım zuhaaa admınlerde babamın oğlu ya gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
ne hızlısı yaw bn siteye ilk kayıt olduğum gun 250 msj yazdımgülücük
vip de özel üyer işte torpil morpilgülücük
şaka şaka demirbaş gibi bişi istee gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: SELAMUN ALEYKÜM
relaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TŞK EDERİM CESSES HIZLI BAŞLADIK DESENE VİP NE OLUYO BU ARADA .:D

ben ilk başta kayıtlı vip olmadan modaratör oldum ifadebu bi ilk gülücükzamanla herşeyi ögrenirsin çok sıcak insanlar var burda Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
O ZMAN HEMEN YORUMLARA BAŞLIYIM BEN AMA ELEŞTİRİLERE AÇIKMISINIZ BİLMİYORUM SONRA CANINIZ YANMASIN karizm 250 MESAJ VAVV BU KADAR MESAJA SİTEYİ VERMİŞLERDİR ARTIK SANA
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.