You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

selamün akeyküm yeni katıldım aranıza

selamün akeyküm yeni katıldım aranıza

Acemi Üye
RE: selamün akeyküm yeni katıldım aranıza
Sizinle konuştuktan sonra bi rahatlık geldi Rolleyes aradım eşimi şu anda işte kendisi konuşalım affedecem ama şartlarım var dedim hýms bilmiyom akşama ne olacak bende sinirlerime hakim olamıyorum süpürgeli cadı kıvamındayım hayırlısı, annesine göndermiştimde orda kalıyodu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-08-2013, Saat:04:33 PM, Düzenleyen: eflatune.
Profesör
aleykum selam,hosgeldın eflatun gülücük
tugce adına uzuldum,kızın olsa ıyıydı gülücük

yalnız benım dıkkatımı ceken bır nokta var:genel de turk kadınları,boyle bır durumda ıkıncı cocugu yapıp kocasını eve baglayacagını dusunur yada durumu gormezden gelır.sen boyle dusunmemıssın,canı gonulden tebrık ederım.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Yusuf efendi Yusuf efendi sen sus :D
ikinciyide doğurur üçüncüyüde anne o anne karışma sen bakim :p
taş geldi kafama sanki kahkaha

sakin ol ablam.o ne derse desin gülümse karşısında.ben seni affettim de.Allah affetsin dua et de de.azıcık korksunBig Grinelice:
vicdan azabını kendi yaşasın.şahsen biz kavgaya başlarsak ben hep gülerim :D
kavga sonunda ağlarım o ayrı:p :D:D:D
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende anne oldugu ıcın,boyle yuksek bır mertebeye sahıp oldugu ıcın bunları soyluyorum zatengülücük
ıkıncıyı de dogursun ucuncuyu de ama bunu aldatan kocasını eve baglamak ıcın yapmasın.evlılık bu deneme yanılma yontemı ıle dogru yol bulunmaz kı.
bana kalsa kocanı ıyıce bı surundur derdım ama madem cocuk var arada affetmek en ıyısı sanırım gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
aslında nasıl süründüreceğim konusundada bi fikir verseniz çok sevinirim gülme 10 günden beri annesinde daha ne yapsam ki..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-08-2013, Saat:04:48 PM, Düzenleyen: eflatune.
Forumun Uykucu Ninesi
yok ablam sen yusufa uyma :D
süründürme oğlunun babası sonuçta.bak şükret içkisi yok kumarı yok.
ya onlarda olaydı.daha şükret ve teşekkür et bencegülücük
Allahım nasıl bi düşünce bugun bendeki nerdeyse adamdan özür dileyecez kahkaha
bugun ben iyi değilim.:Delice:
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu erkeklere tavız vermeyeceksın hıc.karnından sıpayı sırtından sopayı lafı erkek ıcın soylenmıs ama nedense kadına lanse edılmıs :D
surundurmek konusunda ben bırkac taktık verırdım ama hemcınsım oldugu ıcın bu konuda sana yardımcı olamayacagım eflatun Big Grin
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.