You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

köyün delisi
RE: selammm
yukarıda kontrol paneli var oraya gir deş biraz oradan şeyedersin şeyedemezsen biz şeyederiz :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ya ne gülüyon oraya tıkla işte sol tarafta avatar değiştir var orada küçük boyutlu uyduruk bi foto bul koy bu işler böyle :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
o zaman ben bilmem heidi bilir :D sarı renklilerden biri gelince sorarsın :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
üstte kontrol paneli var oraya tıkla daha sonra yanda kutucuklar var avatarı değiştir e tıkla orada belli boyutlar vermiş avatar yükleyebilmen için. o boyutlarda yüklersen avatar resmin görünür ama boyut büyükse olmaz. kolay gele Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.