You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Selamlarrr Saygılarrr Hörmetlerrr

Selamlarrr Saygılarrr Hörmetlerrr

Babalar Önde Gider
RE: Selamlarrr Saygılarrr Hörmetlerrr
Zehra arkadaşım sizin gittiğiniz yerlerden ben takla atarak döndüm:D Oflu sende sağol reyyan sana belediye baksın arkadaşgülücük)))
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Cvp: RE: Selamlarrr Saygılarrr Hörmetlerrr
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BaBa abi burda atmacanın biraderisin diye sana bi torpil yapmayız...
Bırak sana biz burda atmacaya torpil yapmiyoz!..:D
Her kez gibi yeni üye ezikliğini yaşamaya mahkumsun aniyacağın...
HaHaa yaşasın kötülük:D değilmi arkadaşlar? haksız mıyım?

yaw dur kzm o kdr da dııl :D

osi abı sende hg.. aramızagülücük
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
BaBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zehra arkadaşım sizin gittiğiniz yerlerden ben takla atarak döndüm:D Oflu sende sağol reyyan sana belediye baksın arkadaşgülücük)))

bellli oluyo tepe takla atarak dönmüşsün:Dgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-01-2008, Saat:05:57 PM, Düzenleyen: zehra.
Babalar Önde Gider
Zehra koşu engeli gibi çıkıp durma karşıma snn üstündende atlarım bişe olmaz banagülücük)) hadi eyv
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: Selamlarrr Saygılarrr Hörmetlerrr
BaBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zehra koşu engeli gibi çıkıp durma karşıma snn üstündende atlarım bişe olmaz banagülücük)) hadi eyv

hahahhahahhahhahahahhah

atlada görelim bakalım babaaaaaaaaSmilegülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
Zehracım neden seni tanıdığıma sevindim demem için çabalamıyosunda böle beni deli ediyosunkigülücük)))
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
BaBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zehracım neden seni tanıdığıma sevindim demem için çabalamıyosunda böle beni deli ediyosunkigülücük)))

sen zaten delisin osmanSmile

bi düşün bakalım neden acaba seni deli ediyorum ok:D

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
sen bunuda tanıyosun dimi ismail
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Selamlarrr Saygılarrr Hörmetlerrr
BaBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zehracım neden seni tanıdığıma sevindim demem için çabalamıyosunda böle beni deli ediyosunkigülücük)))

kahkahakahkahakahkahakahkahakahkaha

zehra abla kaçırmışsın adamı bee daha ben tanışamadan teah kaçan balık büyük olurmuşkahkaha ne kadar da espiriliymiş benim gibigülücük

bu arada tespit on numarakahkaha o öyle hep dolanbaçlı yollardan anlatır duygularınıkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.