You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
RE: Selamlar
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye

Ben müslümanım ,
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye

Ben müslümanım ,
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
elif in ne demek istediğini anladım...öncelikle sinirle ağzınızdan çıkan başlatma ALLAH a kelimenizle tövbe estağfurullah olayı bitirdiniz gözümde...

anneniz haklı rabbim hakkı ile herşeyi görendir..mazlumun hakkını da bırakmaz...eğer mazlumsanız sabırla takva ile ALLAH sığınıp ondan yardım istemelisiniz...

belki sizin bu davranışlarınız yüzünden Rabbim eniştenizi düzeltmiyor...sizi sınıyor tevekkülle ALLAH a mı sığınacaksınız öfke ile şeytana mı ?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
a.s. foruma hosgeldin insallah en guzel sekilde sitemizden faydalanir ve kalici olursun.
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.