You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

selam ve özür dilerim

selam ve özür dilerim

General
RE: selam ve özür dilerim
ohohoho siz uyuyun dün zehrayla sabahladık sitede hackerlayacak diye
sonra anlaştık hackerlamayacakmışkahkahakahkaha
hem sevaba girelim mübarek gün dedik müslüman yaparız arkadaşı sabaha kadar uyumadık bilmiyorum artık müslüman olur da bizimdede uykusuz kalmamıza değer...:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
kahkahakahkaha
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: selam ve özür dilerim
muri16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide bişey daha söylyeyim.yanlış anlaşılmasın.sonradan ortaya çıkmasın.ben ateistim.müslüman değilim.burda bulunmamım nedeni bişeyler öğrenmek.araştırmak.sizi anlamaya çalışmak.umarım beni anlayışla karşılıyorsunuzdur.

bide bişey daha söylim yakında site mahkeme kararıyla kapandı diye bi yazı görürseniz şaşmayın.zira bana bu siteyi göstern arkadaşlar.yakında gerekli müracatı yapacaklar.benlik bişey yok kusura bakmayın.
normalde ben herkese eşit fikir özgürlüğünden yanayım.

sen önce web sitene bak nan o bile kapatılmşkahkaha
kendi sitesine sahıp çıkamıyo gelmş bize laf atıyokahkaha
hadi sıkıysa kapattır sitemızıgülücük
allam ya ne aptallar var şu dunyadaifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-08-2008, Saat:06:53 PM, Düzenleyen: Qbra.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: selam ve özür dilerim
muri16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide bişey daha söylyeyim.yanlış anlaşılmasın.sonradan ortaya çıkmasın.ben ateistim.müslüman değilim.burda bulunmamım nedeni bişeyler öğrenmek.araştırmak.sizi anlamaya çalışmak.umarım beni anlayışla karşılıyorsunuzdur.

bide bişey daha söylim yakında site mahkeme kararıyla kapandı diye bi yazı görürseniz şaşmayın.zira bana bu siteyi göstern arkadaşlar.yakında gerekli müracatı yapacaklar.benlik bişey yok kusura bakmayın.
normalde ben herkese eşit fikir özgürlüğünden yanayım.

bana bak ateist misin karı kılıklı mısın her neysen dün hakkında şikayet aldım
daha öncede turan dursun mudur herne karın ağrısıysa onun öğrencilerinede hadlerini bildirdim dün yediğin nanelerdende haberdarım
eğer sende aynı sonla karşılaşmak istemiyorsan böyle saçma sapan işlerden vazgeç
bidahakine uyarmam
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-08-2008, Saat:01:42 AM, Düzenleyen: Kartalizma.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
heeeeyt kimmiş bakalım siteyi kapatacak delikanlı cıksın karşıma
ben ne yaparım adamı bilirmisin
hem ataistim diyorsun birde müslümanların kardeşce yaşadığı siteyi kapatacakmış
yürrrüü kardeş yürü ense traşını görelim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Arkadaş birşeyler öğrenmek amacıyla gelmiş siteye.Ön yargı hoş değildir.İlerde sorun olursa gereken zaten yapılır.Arkadaşlarında vazgeçsinler,sitede yanlış bişey yapılmıyor,biz mutluyuz.Kimseyi üzmeyin ve yormayın.Hoşgeldin,inşallah aradığın sorulara cvp bulabilirsin.Hem kimse Ataya saygısızlık yapmamıştır,sen yanlış anlamışsındır.Burda kimseyi kötülemezler.Çünkü gücümüz yettiğince yaradılanı sevmeye çalışıyoruz Yaradandan ötürü..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-08-2008, Saat:01:56 AM, Düzenleyen: £brar.
arkadsşım senin amacın ne yapmaya çalışıyorsun neye dayanığpta siteyi kapattıracaksın .boşa ugrasırsın hem bu yaptıgın çok büyük saygısızlık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
arkadaşlar takılmayın bu kadar sakin olun siteyi kapatamaz merak etmeyin celallenmeyin

bi anlık sinirle demiş onu

aklı başına geldigülücük bu konuyu daha fazla tartişmayın lütfen
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
sahra niye başlığı kaldırmıyorsun anlamadım ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
niye kaldırayımki başlıkta bir sorun yok özür diliyor
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.