Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
selam kardeşlerim...
selam kardeşlerim...
Yavvv hele sene...
Evliya, bir gününü dertsiz ve sıkıntısız geçirdiklerinde üzülürlermiş. Acaba Rabb'im benden vaz mı geçti, acaba beni artık sevmiyor mu ki bana dert vermedi diye endişe duyarlarmış.
Buradaki teslimiyeti, adanmışlığı görebiliyor musun?
Sen derdi dert olarak gördükçe dert peşini bırakmayacaktır. Rabb'in sana sıkıntı veriyorsa sevin, çünkü ardına hediyesini bırakmıştır ve bunu seni sevdiği için yapmıştır.
Teslim ol kurtul,eninde sonunda o gün gelecek,bugün türbanın seni sanki boğacakmış gibi olduğunu söylüyorsun,bu türden birşeyler yazan sen,yarın yerin altında nasıl nefes alacaksın bilmiyorum.
Dayında yok,ne olacak!
Ama derdin var işte sevin,yerin altında sana rahmet olacak.
sabredersen ve iman ile gidersen tabi.aksi halde tüm ameller boşa gidecek.Çünkü herkes o gün dünyada inandığı,taptığı varlıktan yardım isteyecek...
O gün herkes dünyada iken kime inanmışsa çağırır imdada
Yetiş derler ya lat!!!
Ses yok....
Yetiş ya menat!!!
Ses yok...
kim neye tapmışsa artık
Hiçliğe mi,reenkarnasyon'a mı
Hani başka bedende diriliş,hani hiçlik
Hani seslerine cevap veren
Hani gelen yok ki imdada
Gelen yok ki kurtarsın,dünyada yapılan iyiliklerin karşılığını versin,kafirlerin iyi amelleri boşa gitmesin.
Ve sen çağırınca Rabbini imdada
Ya Rabbi!!!
Medet ya Allah'ım.
Anda icabet edecek Allah
Buyur kulum...
Elbette en doğrusunu Allah bilir.
Rabbim hidayetini artırsın .... korkularınla maneviyata sarılarak kurtulabilirsin...inan ki tesettüre alıştığın zaman .. başında örtü yokmuş gibi hissedeceksin...ben bazen kendimi kontrol ederdim...ayy örtünmeden çıktığım diye hisseder vesveseye kapılırdım elim hemen başıma giderdi....oluyor böyle şeyler....
sen adım at yeterki...Rabbim ilerisine götürecektir..
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi