You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

selam kardeşlerim...

selam kardeşlerim...

Yeni Üye
selam kardeşlerim...
merhaba benı de aranıza alırmısınız?
namaza başlayalı 2 hafta oldu...tesettüre girmek istiyorum ama korkularım çok,önce imanım,sonra hastalığımdan ötürü çok korkuyorum...yardım edin beni yalnız bırakmayın...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: selam kardeşlerim...
ve aleyküm selam kardeşim
hoşgeldiniz ,

her zaman ümit ile korku arasındadır müminin kalbi ,,ALLAH yar ve yardımcınız olsun ,,,
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
sürekli vesvese alıyorum,bunu hissediyorum,okuyorum kendı kendıme ferahlayamıyorum...doktorlar obsesif bozukluk panik atak diyorlar...namaza başladım rahatlamalar başladı ama yatsıdan sonra yine bir düşünceler " türban beni boğacak,nefes alamayacağım,sıcaklarda bayılabilirim..."gibi gibi düşüncelerle başıma ağrılar giriyor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Zihni meşgul edecek güzel uğraşılar ,güzel kitaplar ,güzel müzikler önerilir , dertli insanları dinleyin ,insanları mutlu edin ,,zihni güzel meşgul ederseniz ,güzel yorarsanız ,zihne vesvese oluşturacak zamanı ,mesafeyi ,boşluğu vermesseniz kazanırsınız İnşallah,,,Rabbim şifalar versin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
inşallah kardeşim ALLAH razı olsun..sürekli okuyorum,yeni kapananların yaşadıklarını,imanımı nasıl tazeleyebileceğimi ALLAH nasip edecek inşALLAH tesettürüü layıkıyla yerine getireceğim...ALLAH razı olsun vaktini ayırdın...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Selam,
Yavvv hele sene...

Evliya, bir gününü dertsiz ve sıkıntısız geçirdiklerinde üzülürlermiş. Acaba Rabb'im benden vaz mı geçti, acaba beni artık sevmiyor mu ki bana dert vermedi diye endişe duyarlarmış.
Buradaki teslimiyeti, adanmışlığı görebiliyor musun?
Sen derdi dert olarak gördükçe dert peşini bırakmayacaktır. Rabb'in sana sıkıntı veriyorsa sevin, çünkü ardına hediyesini bırakmıştır ve bunu seni sevdiği için yapmıştır.

Teslim ol kurtul,eninde sonunda o gün gelecek,bugün türbanın seni sanki boğacakmış gibi olduğunu söylüyorsun,bu türden birşeyler yazan sen,yarın yerin altında nasıl nefes alacaksın bilmiyorum.
Dayında yok,ne olacak!
Ama derdin var işte sevin,yerin altında sana rahmet olacak.
sabredersen ve iman ile gidersen tabi.aksi halde tüm ameller boşa gidecek.Çünkü herkes o gün dünyada inandığı,taptığı varlıktan yardım isteyecek...

O gün herkes dünyada iken kime inanmışsa çağırır imdada

Yetiş derler ya lat!!!

Ses yok....

Yetiş ya menat!!!

Ses yok...

kim neye tapmışsa artık

Hiçliğe mi,reenkarnasyon'a mı

Hani başka bedende diriliş,hani hiçlik

Hani seslerine cevap veren

Hani gelen yok ki imdada

Gelen yok ki kurtarsın,dünyada yapılan iyiliklerin karşılığını versin,kafirlerin iyi amelleri boşa gitmesin.

Ve sen çağırınca Rabbini imdada

Ya Rabbi!!!

Medet ya Allah'ım.

Anda icabet edecek Allah

Buyur kulum...

Elbette en doğrusunu Allah bilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
selamun aleykum hoş gelmişsin...

Rabbim hidayetini artırsın .... korkularınla maneviyata sarılarak kurtulabilirsin...inan ki tesettüre alıştığın zaman .. başında örtü yokmuş gibi hissedeceksin...ben bazen kendimi kontrol ederdim...ayy örtünmeden çıktığım diye hisseder vesveseye kapılırdım elim hemen başıma giderdi....oluyor böyle şeyler....

sen adım at yeterki...Rabbim ilerisine götürecektir..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.