You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Selam İle...
Google dan bır maıl geldı bunun uzerıne bır arama yapmam gerektı bu sırada bu forumu buldum...
ayrıca kendı eserlerıme rastladım ısın enteresan yanı
kısacası Rabbım Nasıb Ettı burdayım

Insaallah Tesekkurumu duzgun bır sekılde sunabılırım sızlere

Selam ve Dua İle...
Degerli AnLaM Kullanicisi Apr 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Selam İle...
Hayırları sızlerle gorebılmek dıleğiyle
Degerli AnLaM Kullanicisi Apr 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Selam ve duayla..
Hoşgeldin kardeşim merak ettim hangi eserlerine rastladın bilgi verirsen sevinirim.
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Acızane Bır Zamanlar Grup Nesil Solıstı Idım Duha Enes Ismım
Soz ve Bestlerını Yazar Muzıklerını DUzenlerdım Fakat Askere Gıtmem Gerektı Cokda Ertelemek Iyı Olmaz Dıyıp Gıttık
15 Aylık Ayrılık herseyımız Kaybetmeye yettı Cok Sukur Benlığımızı Kaybetmedık
Gıden Grup NesiL olsun Elhamdulıllah Imanımız Yanımızda...
Burada Vıdeoları eklenen goruntuler eserler eskı konser goruntulerı eskaza rastladım acıkcası bu kadar cok yayıldığını bılmıyordum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Rica Ederim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşim aramıza hoşgeldin
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.