You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Selam dostlar" dedi günahkar. . .

"Selam dostlar" dedi günahkar. . .

Profesör
RE: "Selam dostlar" dedi günahkar. . .
hmm..

o zaman Allah hayırlısıyla bitirtsin Wink Allah en verimli şekilde geçirmek nasip etsin Wink

ama siz yine de cümlelerle ilgilenin.gülücük müslüman kendisi için istediğini kardeşi içinde ister Wink
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
vay bea helal olsun valla inşallah senin yaşadıklarını gönül gözü kör olanlarda görür
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-07-2008, Saat:07:06 PM, Düzenleyen: Kartalizma.
Acemi Üye
gülsevrâ: Normal şatlar altında cümlelerime dikkat ederim. Sizdemi ÖSS ye gireceksiniz?

Kartalizma: Eğer her insan baktığını görseydi bu dünyanın, "imtehan" sıfatı bir anlam ifade etmezdi. Ama (ALLAH AFFETSİN!. . .) günahlarım çok fazla. Sad

Asi köle: VALLAHİ sen çağırmasaydın gelmezdin. ^_^
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-07-2008, Saat:07:24 PM, Düzenleyen: lener49fi.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: "Selam dostlar" dedi günahkar. . .
bizim asıl sana ihtiyacımız var.. hosgeldin aramıza... biz günahlarımızı bile bile yapıyoruz bazen ama kalkıp söylemeye cesaretimiz olmuyor.. ya da birsürü şey işte.. her açıdan taktir ettim seni.. bu siteden en iyi şekilde faydalananlardan olmanı dilerim.. bi yerde kafanı kurcalayan bişiler ya da sormak istediğin bişey olursa her zaman beklerim yardım edebilme şerefine nail olmak için Wink Allah'a emanetsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: "Selam dostlar" dedi günahkar. . .
lener49fi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülsevrâ: Normal şatlar altında cümlelerime dikkat ederim. Sizdemi ÖSS ye gireceksiniz?

sanırım biz birbirmizi anlayamadık :D ben farklı bişeyden bahsetmiştim.cümlelerinzde sıkıntı yok zaten Wink

aslında durum olarak girmem lazım ama düşünmüyorum Wink
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Asi köle Adlı Kullanıcıdan Alıntı::D İyiki çağırmışım ama değil mi?

Şaka bi yana eyvallah iyi ki varsın...

eh senide daha tanıyamadık ama şimdiden olumlu önyargılarımız oluştu ikiniz içinde gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-07-2008, Saat:07:41 PM, Düzenleyen: Kartalizma.
Profesör
siz buna inamayın bu böyle yapar yapar forumda sonra keklemeye kalkar msn den :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz buna inamayın bu böyle yapar yapar forumda sonra keklemeye kalkar msn den :D

aaa kurbanlarımla aramı açma sevra senide kekleriz ha :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.