You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

...
RE: Selam
Nasıl bir din hocam bu biraz daha açabilir misiniz?

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Anladım..

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hoşgeldin, birkaç güne çizileceğin için çokta yüzgöz olmaya gerek yok sanırım. :D

ona din demek doğru mu bilmiyorum daha çok bi bakış açısı, hayat felsefesi gibi geldi bana. budizm ve sizinki gibi felsefeler insanı her zaman daha erdemli olma yoluna götürür yanlış mıyım ? İçeriğinin tamamı semavi dinlerde var oysaki. Kapsam açısından içine alıyor yani.

Bu felsefeyi kaç yaşında oturttunuz acaba ? böyle bir karar almanızda neler etkili oldu ? aileniz buna ne tepki verdi ? bi anda basit çıkarımlarla verilmiş bir karar mı yoksa uzun bir süreç miydi bu sizin için ? tek tanrılı bir dine mensup olmayan biri hakkında böyle şeyleri çok merak etmişimdir hep. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Hoş geldin
inanıyorum ki boş dönmezsin
yanlış anlama ama bence sen Dinimizi Dinin sahibine sor gülücük
Kuran oku...
cevaplarını orda aradın mı?
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ne demek hemen vereyim gülücük
Diyanet İşleri yaz googleye orada Diyanet sitesi çıkıyor. siteyi açınca orda meal bölümü var.
istersen adresini yaz sana bir kuran göndereyim gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.