You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
selam
Herkese iyi hafta sonları.
İsmim Samet. İstanbul'dan katılıyorum.
Burası , uzun süreli yazıştığım 5. forum denemem olacak. :D
Kaldığım forumlarda iyi paylaşımlar yaparım, iyi tartışırım, kalemime de güvenirim , -Allah mahçup etmesin- , benzer görüşte olduğum kişiler tarafından sevilirim, karşıt görüşün ilk hedefi olurum. Bu nedenle forumlarda ömrüm fazla olmuyor , çok dikat çekiyorum, hiç dikkat çekmesem bu sefer de çekemeyenler çekemiyor. Öyle oluyor. Şimdiye kadar böyle oldu. Bir de burayı deneyelim bakalım.
Genelde gitiğim yerlerde bir şeylere vesile olurum. Aslında herkes her zaman bir şeye vesiledir, sadece farkındadır veya değildir. Burada da herkes bir şeylere vesile olmak için gelmiştir; ama iyi, ama kötü. Burada Neye vesile olacağımı bilmiyorum.
İyi insan kötü insan diye bir şey yoktur, ben bu ön kabulle yaklaşırım. Kimi insanlar ise insanları sınıflandırıp , belli görüşüne göre kötü insan iyi insan diye ayırabiliyor. Bu doğru değil, insanı yaşadıkları yönlendiriyor, insanın hem ameli, hem de ruh hali bulunduğu ortamdan bağımsız değildir. Şu halde insanları sırf görüşleri için, ya da sırf bulundukları grup nedeniyle eleştirmek doğru değil. Ancak, kuran'da Allah'ın grup olarak isimlerini zikrettiği ve tarifini yaptığı gruplar müstesna.
Çok yazdım. daha bismillah demeden bu ne hız diyenleri daha fazla bıktırmanın alemi yok.
Bıktınız diye de hukuk ihlali yapmayın sakın.
Hep doğruyu yazmaya azami çaba gösteririm, hukuğu kolay kolay çiğnemem. Tarafıma hukuksuzluk yapıldığında Allah'la başlayan yaptırım talebi hakkımı sonuna kadar kullanırım, tarih sahnesi böyle hatıralarımı zihnime yazmıştır. ifade
Yazdıklarıma yazacaklarıma bakıp deli olduğumu düşünmeyin, değilim; az hata yaparım -Allaha şükür bu konuda mütevazi olmam gerekmiyor-. Sevmediğim çok özelliğim olmakla beraber en başında -alçak gönüllü olmayı zaman zaman becerememek- geliyor. Bu aslında düşünsel değil, zaruri nedenlerle oluyor. Kendimi takdim ederken bir şeyleri atlamamak için iyi taraflarımı da yazıyorum, karşı taraf bu düşüncelerimi abartı bulduğunda "alçak gönüllü olmadığımı- düşünebiliyor. Öyle değil aslında, sadece, beceremediğim bir iletişim tarzı diyelim.
Çıktığımız forumdan hayırla çıktık, girdiğimiz foruma hayırla girelim.
Allah burdaki herkesin kalbine bana karşı sevgi, saygı , merhamet duygusu versin. Yok, olmadı.
Düzeltiyorum:
"verirse beni buna hakkıyla şükreden kullarından bulacaktır". olması gereken dua şekli bu ama her zaman beceremiyoruz, hatta hiç bir zaman beceremiyoruz. neyse bir ara tartışırız. burda değil herhalde.
parmakları görüyormusunuz. cayır cayır yanıyor hararetten, varmı böyle bir kalemin karşısına çıkacak biri. yoktur herhalde. 75 forum gezdim göremedim, 76.sında da göreceğimi sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez.
Allah herkesi sevdikleriyle yaklaştırsın. amin. ama gene olmadı. :D deli değilim söylüyorum, ama kafamdan saniyede onlarca veri geçiyor bazen. yakalamak kolay olmuyor. ne tevazü. teh.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
RE: selam
hoşbulduk.
şöyle sayfalara dalıp biraz sağa sola yazı dağıtalım o zaman.
ama sıkılmak yok, takip edin.
ha bi de.
şeytan. amanın o ne. başbelam , nere gitsem peşimde bir ordu yolluyor. :D
Bizde meşhur bi yanlış laf vardır: "bana bişey olmaz". ben de nedense bu görüşteyim özellikle bu hususta, ama gene de oluyor. hehe. nasıl oluyor nasıl beceriyorsa bunu arada sırada beceriyor. ama pes etmedim, inşallah etmem, siz de etmeyin.
şimdi ben geldim, şeytan buraya bir müfreze çıkartmıştır. diyeceksin ki "kendine şekil vehmetmiş" diyeceksiniz ya, değil. yaşanılan tecrübelerle sabit. bir müfrezeyle geliyor. ne yapıyor, şöyle yapıyor:
şimdi burda diyelim ki kaç tane aktif kullanıcı var: diyelim ki aynı anda 10 kişi.
saldıır "Allame" kötü adamdır. aynen öyle bak. yazılarımı okuyacaksınız, diyelim ki çok açık şeyler yazdığım halde birden ani tepkiler verenler çıkacaktır.
sakin olmak lazım.
ben kolay kolay yanlış yazmıyorum, böyle bir ön kabulü kafanızdan yaparak konulara bu açıdan yaklaşırsanız, belki büyük taarruza rağmen ayakta kalabilirsiniz.
Şimdi şu müfrezeyi sağa sola dağıtalım yoksa hepsi gene başıma üşüşecek. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
hoş geldiniz bizde sizi bekliyoduk şakaaaaaaa
.........EDEP AKLIN SURETİDİR.........

.....ÖMÜR NAMAZSIZ EZAN İLE EZANSIZ NAMAZ ARASINDADIR.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
zaman dar.
arkadan müfreze geliyor. mecbur öyle gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.