You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sayın yönetime ..!

Sayın yönetime ..!

asiminnos
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Sayın yönetime ..!
Maide suresi 51. ayet hakkında açmış olduğum konuya ulaşamıyorum. İptal mi edildi , yoksa başka bir sebebi mi var.?

Forum kurallarını çiğnediğimi zannetmiyorum. Tarafıma bilgi verirseniz sevinirim.

Yalnız şunu ifade etmek isterim ;

Herkes aynı fikirde olursa , bir şeyler yolunda gitmiyor demektir. Hz.Allah her şeyi zıddı ile var etmiş. Dolayısı ile her şey zıddı ile bilinir.

Ayrıca ; Benim açmış olduğum konuyu baştan sona okuyun. Eğer ki iptal edildi ise paylaşımlarımda Kuran dışı bir tutum ve davranış sergilemişsem , haklısınız.

Yok eğer Kuran dışı her hangi bir tutum ve davranışım söz konusu değilse o vakit de ben haklıyım.

Ölçü olarak şahsi görüş , fikir , düşünce ve zannınıza yer verirseniz huzur-u İlahide sizlerden davacıyım.

Kuran birleştiricidir , toplayıcıdır , bütünleyicidir .

Ayrıştırmaz , parçalayıp , bölüştürmez . Birlik ve beraberliğe çağırır.

Ayetin tefsirlerinin bir kısmında (paylaşımlarımda da göreceksiniz)

Ayrıştırma var , ötekileştirme var , bölme ve parçalama var.

Bir kısmında ise sadece uyarı var , ikaz var , tembih var.

Lütfen bu konuda tarafıma bir açıklamada bulunursanız sevinirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
asiminnos
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Sayın yönetime ..!
Peki şimdi ne olacak .? Bütün paylaşımlar püf ...!

Arkadaşlar , hepinizin de ilginize teşekkür ederim .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Sayın yönetime ..!
can sağlığı olsun gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.