You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sayın Yönetime Bir Soru..?

Forumcu
Sayın Yönetime Bir Soru..??

Yönetim kuralları bildirimleri :

AtMaCa Admin :

bu bölümde bundan sonra ceza alan üyelerin ceza süresi ve nedeni bildirilecektir.

Sükut :

Kurallara uymayan forumdan uzaklaştırılan üyeler burada belirtilecektir.
ÜYE ADI:
BAN SEBEBI:
BAN SURESİ:

10gün kadar önce e2828 Nikli üye cezalandırıldı. Halen cezalı.

ÜYE ADI: ?
BAN SEBEBI: ?
BAN SURESİ: ?

Acaba ben mi göremedim..??
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-04-2013, Saat:02:45 PM, Düzenleyen: İLİMCİ.
94 Model İnsan
RE: Sayın Yönetime Bir Soru..?
e2828 2 hafta süreyle cezalandırıldı. Ve cezalandırılalı daha 3 gün oldu. Ban sebebini ise bilmiyorum...
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Yöneticimiz reyyan ceza vermiş gelince kendisi belirtecektir.
-Benim bildiğim Buhari'yi kötülemek hakarette bulunmaktı
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
Uyuluyor için rahat olsun. Fakat bu açıklamaları üyeler göremeyeceği bölümde yapılıyor. Yani yönetim bölümünde.

Bu arada e2828 nin ban sebebi Buhari'ye hakaret. Ceza aldığı tarih 31 Mart ceza süresi de 15 gün.
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yönetim bölümüne sebebini yazıyoruz merk etme
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
burası islamiforum sitesi (isim olarak öyle yazıyor) maruf olarak İslam dinide Kuran ve Sünnetten oluşuyor. e2828 ise devamlı olarak söylediği söz (cevap verilsede): ''Sünnet/Hadisler ''tarihsel'' rivayetlerdir. Herhangi bir hüccet değeri yoktur.. işine gelen işine geldiği kısmından beğendiğini seçebilir'' gibi islam akidesini kökünden zedeleyen bir tavra girişiyor... peygamberin sözünün hüccet oluşunu inkar eden bir tasavvuru savunup, bunu insanlara yaydığı için engellenmiştir, yani sebep bu.. ilimci sen de bazı ayetleri görmezden gelerek diğer bazı ayetlere yüklediğin anlamları din olarak lanse ediyorsun, bu iyi birşey değildir... ben her ikinizinde tevbe etmesini kuran ve sünnete dönmenizi ve gerçekten ilim öğrenmenizi tavsiye ve temmenni ederim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-04-2013, Saat:06:23 PM, Düzenleyen: kalemşör.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.