You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Sayın Yönetim
esselamualeyküm.
Dün üyesi olduğum ve yönetiminde bulunduğum siyasi bir forumun tanıtımını yapmıştım.
bu tanıtımı yapmadan önce ilgili kategorideki konu açma hususundaki uyarıları okudum.Konu açmama engel herhangi bir maddeyi görmedim.

Bugün açtığım konuyu bulamadım. Sanırım silinmiş.Herhangi bir bilgilendirme mesajıda almadığım için silinme nedenini, konuy açarak hangi kuralı ihlal ettiğimi bilmiyorum. Silindiyse sebebini öğrenmek istiyorum. Bu tür tanıtımlar yasaksa bir daha benzer konu açmayız. başka şartlar varsa ve buşartlar yerine getirildikten sonra açılabiliyorsa, öyle yaparız.
saygılar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Sayın Yönetim
konunu ben sıldım mucahıtgülücük
reklam yapmak yasak,forum kurallarında da yazıyor zatengülücük
bılgılendırme geregı duymadım cunku bu tur konuları acanlar,bır daha gelmıyor gerıyegülücük hakkını helal etgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ne hakkımız varki...
varsa helal olsun. sizde helal edin.
ancak site tanıtımı bölümü var. reklam olmadan nasıl tanıtacağız?
yoksa reklamla ilgili uyarıyı gördüm. aklıma gelen ticari maksatlı siteler oldu.
neyse Allah'a emanet olun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eyvallah...
ılk actıgın konu da sıte reklamı olunca,benım aklıma reklam yapmak ıcın mı uye oldu acaba sorusu gelıyor? gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Evet sırf o sitenin tanıtımını yapmak için üye oldum, açıkcası.

Ancak bunun reklam olarak değerlendirilip kaldırılacağını düşünmedim. Ya da bunun için forum müdavimi olmam gerektiği yönünde bir izlenime sahip olmadım kuralları okurken.

Öğrenmiş olduk (-:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
demek kı dogru dusunmusumgülücük
uyelerın mudavım olmalarını ıstemıyoruz tabıkı de ama sırf reklam ıcın uye olmak ne kadar etık bılemıyorumgülücük
neyse tartısmaya gerek yok kuralları okuduysan problem yok mucahıdgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
mucahid hoşgeldin bence siyasi forumu bırak sen burda kal) anlaşalım hı oLmaz mı)
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yoksa kutuya mı gidelim ) iyi düşün ilk ve tek teklifim )
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
biz siyaseti ibadet aşkıyla yapıyoruz. dünyalık menfaatler içinde yapmıyoruz.
Dinimiz hayatın her anını kapsayan bir din. devlet yönetimini ,ekonomiyi, hukuku, vs. dinden çıkarmak mümkün mü? değil. Böyle yaparsak dinimizi yaşayamayız.
Bir alimin dediği gibi bu din siyaseti ibadet ibadeti siyaset olan bir din.
bu bağlamda, bizim sitemizde günübirlik politik kavgalar içinde boğuşan bir site değil, islamı yaşamın her alanında uygulanan bir nizam olarak görmek isteyen bunun mücadelesini verenlerin sitesi. Elbette siyaset dışında yaşamın içinde olan herşeyde orada var.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.