You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sanki biraz kolay mı banlıyoruz ?

Profesör
Öncelikle selamunaleykum..forumda çok aktif olmasamda gözüme ilişen bir konudan bahsetmek istedim...bazen girip bir kaç gün yada hafta kalıp gidiyorum..bu zaman içinde sık sık banlanan üyelere tanık oluyorum..yönetimdeki her arkadaşımız ayrı ayrı degerliler onda bir şüphe yok ve kendi adıma hepsini severim ama sanki biraz kolay insan banlanıyor gibi geliyor..Yani aşikar bir şekilde edilen küfür hakaret olmadıgı sürece üyelerin banlanması biraz işin kolayına kaçmak gibi bence...burada yöneticilik yapmış biri olarak bir kaç söz söyleme hakkını buldum kendimde..Birilerinin fikirleri bize uymuyor olabilir, yanlış bir şeyi savunuyor olabilirler bunda inat ediyorda olabilirler ama karşılıklı konuşma karşılıklı tartışma olmadıktan sonra bizim dogrumuzu onlara nasıl kabul ettirecegiz ? yada onların dogrularını nasıl sorgulayacagız ? aynı dindeyiz sonuçta birbirimize tahammülümüz olmalı...din hakkında yanlış bilgi vermek adı altında bir sürü ban var..dogru da olabilir ama araştırmalarına ve dogruyu ögrenmelerine engel olmuş oluyoruz banlamakla..Bence herkesin fikirlerini söyleme ve savunma hakkı var..Açıkça Allahü tealaya ve açıkça dine bir küfür hakaret olmadan banlama yapmak biraz gereksiz...Kaldı ki burada bir gayri müslim bile olsa fikirlerini açık açık yazmalı yazabilmeli...Belki hidayetine vesile olacagız, yada yanlış düşünceleri olan insanların dogruyu görmelerine vesile olacagız..Belki onlardan biz bişeyler ögrenecegiz..ama bütün yollar kapalı olursa nasıl konuşup tartışıp anlaşacagız? bir kezde bu şekilde düşünmenizi isterim...

Okudugunuz için teşekkürler sayın yönetime saygılar ) hörmetler
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Sanki biraz kolay mı banlıyoruz ?
O söyledigin tarzda yönetici vardı da bizim mi haberimiz yok?
Herkes alikıran baskesen sanki dersin hepsi ayri ayri devlet yetkilisi))
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
ban en son secenek. forumda ateistler bule gelip fikrini paylasabiliyo yasak yok. ama biri gelir de sacma sapan dini bilgileri burda dogruymus gibi paylasarak insanlara empoze etmeye calisirsa buna musade etmeyiz. kurallara uygun olmayan banida kimse atmaz merak etmeyin. bende yasaklamayi son care olarak goruyorum bu konuda iciniz rahat olsun
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
yok sadece aciklama yaptikgülücük tabiki uygun gormediginiz yerleri belirticeksiniz. bahsettiginiz gibi durumlar olursa zaten ben mudahale ediyorum merak etmeyin
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Takdir ettim.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
Yok ya bence buradaki yöneticiler gayet sabırlı . reklam olmasın diye isim vermiyim . bi site var arkadaş fenerle ilgili adam akıllı paylaşımlar yapıyorum diye banladılar yav (=
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
(= Evet sanırım cimbomluydu . Ama olsun be beni Fenerbahçeli olduğum için banladıkları gün bir kez daha sevdim Fenerimi ..
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.