You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SAMİ YUSUF'UN BAZI ÖZELLİKLERİ...

SAMİ YUSUF'UN BAZI ÖZELLİKLERİ...

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: SAMİ YUSUF'UN EŞSİZ ÖZELLİKLERİ...
kız ayşe biz reyyanla karar verdik sana sami demeyi yasaklıyoz sami adını değicekmiş haberin ola bana öle dedigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: SAMİ YUSUF'UN EŞSİZ ÖZELLİKLERİ...
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:açılacak pek bişey yok sanırım ,çünkü müzik kanallarında çıkan kliplerin seviyesi belli benim gördüklerim kadarıyla...

BU KONUDA NİSAN KARDEŞİME KATILIYORUM...

NARAM ŞARKILAR ÇİZMEYİ AŞTI DEMK İSTİYOR GALİBAgülücük

Selam ile..

Anlıyorum.. evet o kliplerden sonra Sami Yusuf'un çıkması hoş değil ama başka türlü insanlara qösteremezler.. özel kanallar da herkeste yok.. bu böyle olmaya devam edecek.. ancak bizim qibi insanlar bunları pek fazla takmamalı.. Sami Yusuf dünyaya mâl olmuş bi sanatçı ve yaptığı müzikte tebliğ etmiyor, bu yüzden olsa qerek..

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
zaten dinleiorummmm
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız ayşe biz reyyanla karar verdik sana sami demeyi yasaklıyoz sami adını değicekmiş haberin ola bana öle dedigülücük

ablam kusra bakmaın diğer sitede başınızı şişiriyorum ama burdada beni çekmek zorundasınızSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
amma şişirdiniz adamı be eşsiz özelliklermiş pehhhhhhhhhhh
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amma şişirdiniz adamı be eşsiz özelliklermiş pehhhhhhhhhhh

çalış seninde olur...

kıskanma TongueTongue

hangi erkekte var bu özellikler be...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benimkiler onda varmı???

ben buna gülerek cevap vriyorumTongueTongueTongue

tabikide yok.mesela o sigara içmez...TongueTongueTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aman ne müthiş bir özellik sanki tek içmeyen ogülücük bak şuan bende içmiyorum hehegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: SAMİ YUSUF'UN EŞSİZ ÖZELLİKLERİ...
SAMİ YUSUF İLE SENİ AYNI KEFEYE KOYAMAYIZ.ÇÜNKÜ İKİNİZİNDE ÖZELLİKLERİ FARKLI.AMA SAMİ ABİM MAŞALLAH.ALLAH BU DEVİRDE ONUN GİBİ MÜKEMMEL İNSANLARIN YETİŞMESİNİ NASİP ETSİN.AMİNNNNNNNNN...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.