You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SAMİ YUSUF RESİMLERİ

SAMİ YUSUF RESİMLERİ

Acemi Üye
Cvp: RE: SAMİ YUSUF RESİMLERİ
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:normal bi insan abartmaya ne gerek var Saskin

hatta bazı pozları çok kötü bence Smile

Bencede..Yani bu kadar mübalağ sanatına hiç gerek yok.Sami Yusuf hiç dikaktimi çekmedi gülücük zaten artık eserlerinide sevmiyorum.Saçmaladı.Birde bu da yetmezmiş gibi,naz yapıyor ya çok kızıyorum.İslami album yapmasına rağmen pahalı bir sanatçı.Çok ayıp.Yeri gelmişken kınıyorum da Smile
[Resim: banner15ne1.gif]

Filistin Seni Unutturmayacağız..!!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-02-2009, Saat:06:09 PM, Düzenleyen: revaha.
kimya-yı saadet
RE: SAMİ YUSUF RESİMLERİ
Allah sahibine bağaşlasıngülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ne bu sami yusuf hayranlığı yaw. sizene onun fotolarından?!

adam da bizim gibi bi insan işte abartacak bişi yokki.

tmm.yakışıklı olabilir ama olsun bu kadar irdelemenin alemi yok.ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
çok güzel resimler teşekkürler...
Degerli smc Kullanicisi Mar 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
son resım gercekten cok hos cıkmısRolleyes
Degerli kubraa Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ben hiç yakıştıramıyorum müslüman biri böyle boy boy resim sergilememeli.peygamber efendimiz ne demiş bi yerde resmimi görürseniz yırtın.ama yeni moda ya şimdikiler boy boy sergileme peşinde..insanın içine kibir giriyo işte ne olursa olsun..
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
aaaaa fazla abartmayın yakışıklı tamam ama adam ewli hatta eşinin adı MERYEM miş miş allah mutluluklarını daim etsin öyle fotalara bakıp iç geçirmeyin ne diye boşuna günaha giriyosunuz HADİS ........GÖZÜN ZİNASI HARAMA BAKMAKTIR...........[bu arada öve öve bitiremediniz adam görücü usulu ewlenmiş ilk başlarda çok mutsuzmuş ama şimdi seviyomuş eşini açıkçası bende eşini çook merak ediyodum sami abime hayranken]
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR FATİHİ TEK OLMALI...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.