You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SAMİ YUSUF RESİMLERİ

SAMİ YUSUF RESİMLERİ

R4BİA
Cvp: RE: SAMİ YUSUF RESİMLERİ
Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KIZ YAPMIYOLA BEE DİLİMDE TÜY BİTTİ UYGULAYIN ŞU BÖLÜMÜ DİE AMA İLGİLENEN YOK

KIZDIRMAYIN BENİM BİNNURUMU ULENNsopasopa

pufsOLURSUNUZ AHNDA BÖYLE:kafamkarıştı:...

KARIŞMAM HEEE
almışım arkama betüşün desteğini daha ne sterim değmeğin keyfime halayrosegul

çok sorumsuz adminlerimiz var üyelerin isteklerini dikkate almıyolar çok samimi söylüyorum nası bi yönetim bu

grev yapalım var mısın betüş
nası saminin sitesini ayağa kaldırdık samiyi getirtik burdada anca bu şekilde dediklerimizi yaprıtıtrız kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: SAMİ YUSUF RESİMLERİ
KENDİSNİN MÜSLÜMAN OLMADIĞINI VE PARA KAZANMAK PİYASAYI DOLDURMAK İÇİN İSLAMİYETİ SECTİĞİNİ BİLİYORUM VE BÖYLE OLDUĞUNU DUYDUM NE DERECE SAHİH BİİR BİLEMEM BİR KONSERE 80 MİLYARA GİDİYOR BU NASIL HİZMET VE İSLAMCIKLSA ONUDA BİLEMEM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KENDİSNİN MÜSLÜMAN OLMADIĞINI VE PARA KAZANMAK PİYASAYI DOLDURMAK İÇİN İSLAMİYETİ SECTİĞİNİ BİLİYORUM VE BÖYLE OLDUĞUNU DUYDUM NE DERECE SAHİH BİİR BİLEMEM BİR KONSERE 80 MİLYARA GİDİYOR BU NASIL HİZMET VE İSLAMCIKLSA ONUDA BİLEMEM

peki siz müslüman olan bir insana müslüman degil demenin ne derece büyük bir günahj oldugunu biliyormusunuz?hem sizin dediginiz gibi bir insan olsa S.Yusuf dini müzik yapmazdı pop albümü çıkarırdı ornegin tarkan gibi hem o şekilde daha çok para kazanabilirdi .boyle guzel işler yapan insanlara dstek olalımda daha güzel şeyler yapsınlar lütfen kostek olmayalım
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KENDİSNİN MÜSLÜMAN OLMADIĞINI VE PARA KAZANMAK PİYASAYI DOLDURMAK İÇİN İSLAMİYETİ SECTİĞİNİ BİLİYORUM VE BÖYLE OLDUĞUNU DUYDUM NE DERECE SAHİH BİİR BİLEMEM BİR KONSERE 80 MİLYARA GİDİYOR BU NASIL HİZMET VE İSLAMCIKLSA ONUDA BİLEMEM

[color=#008000]sevgili kardeşim bana fatih tekin'in kim olduğunu söylermisin?

sırf kendi sitenın reklemını yapmak peşındesın
neden ilk konun hemen fatih tekin oldu
ondan sonra hep ihl ailesini kötülüyorsun..
ayıptır yaptıgın kendı reklamın uğruna bu kadar değerli ihl ailesini karalamana izin veremem..
NOT: BANA DİNİMİ ÖĞRETEN BENDEN İYİ OLSA BARİ....[/
color]
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)

bakın samiyusufu bizden daha iyi tanıma şansına sahip olduğunuzu sanmıyorum

siz ne cürretle bu şekilde konuşa biliyorsunuz

kendisi sonradan müslüman olmadı zaten müslümandı azeri asılldır kendisi

lütfen konuşmalarınıza dikkat edin

bir daha uyarmıcamban
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

bir müslümana o müslüman değildir demeninne demek olduğunu biliyomuusn sen millete iftira atarken utanmıyomuusn
kişi karşıındakini kendi gibi bilirmiş her kimsen amacın neyse başka kapıya canım bizim site senin gibilerin oyuncağı yada kötü niyetlerinin aracı değil

hadi naş naş yoksa biz seni naşlamasını biliriz :kızgın:
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
kahkaha
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

bir müslümana o müslüman değildir demeninne demek olduğunu biliyomuusn sen millete iftira atarken utanmıyomuusn
kişi karşıındakini kendi gibi bilirmiş her kimsen amacın neyse başka kapıya canım bizim site senin gibilerin oyuncağı yada kötü niyetlerinin aracı değil

hadi naş naş yoksa biz seni naşlamasını biliriz :kızgın:

evet bilirukkahkahakahkahakahkahakahkahakahkaha
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: SAMİ YUSUF RESİMLERİ
aman AlLAH ım hEY y A Rabb im !!!!!!!!!
Elif, Lam, Mim. Günahkar titrek ellerim,

'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim,

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince,
...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: SAMİ YUSUF RESİMLERİ
çokk sağolun süper fotolar tam bi sanatcı yaa bir sürü enstrüman çalıyo ve sesi gerçekten çok iyi müziğin hakkını veriyo helal olsun gerçekten..
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.