You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Salat-ı Tefriciye Okur musunuz?

Salat-ı Tefriciye Okur musunuz?

Yeni Üye
RE: Salat-ı Tefriciye Okur musunuz?
kime sorduysam okuyun dedi...

neyse bitti sayılır....

okuyanlar baska nıyetle okusun artık

hepınızden Allah razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
çoğunluk doğrunun ölçüsü değildir, öyle olsaydı pek çok peygamberin müşrik kavimleri haklı çıkmış olması gerekirdi(!). Allah işinizi rast getirsin, sahih sünnetten duaları öğrenip bidat olanlardan uzak durmanız hem sizi bidat günahından kurtarır hem duanızın kabul olması için önemli bir etkendir inşaAllah.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
İnsanların çoğu ALLAH’ın yolundan saptırır. (6:116 )

İnsanların çoğu gerçeği bilmezler. ( 7:187; 34:28 )

İnsanların çoğu ALLAH’ın ayetlerinden gafildirler. (10:92 )

İnsanların çoğu doğru gerçek dini bilmezler. (12 :40; 30:30 )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
mutezile mezhebine yakın olan nasları tahrif eden birisine ne diye itibar edeyim, Reyyan. soruyu soran kişi tv ye çıkan hiç kimse bir şey demiyor demişti. bende -kendisine genel olarak katılmamakla beraber- mezkur şahıs söylüyor demiştim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-12-2013, Saat:12:31 AM, Düzenleyen: kalemşör.
Profesör
valla sana bişe diyim mi
ben bu adamı görünce direk kapatıyorum videoyu
bunu tanımayan biri sırf bir kere doğru dedi diye bişe sancak da yoldan şaşcak
o yüzden bence sende paylaşma bunun herhangi birşeyini
vebaldir diyim
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
genellikle yaptığım bir şey değil. o zaman karşı tarafı ikna edebilmek için malzeme olarak kullandım. bazen forumdaki diğer kimselere de bir konuda tartışıldığı zaman sevdikleri hocaları ile konuyu destekleme cihetine gidiyorum. çünkü o hale geldik ki kuran ve hadislerin zahiri ve kendisinde üçüncü ihtimale yer olmayan burhan söz konusu dahi olduğu zaman kişiler bunlara değil de takip ettikleri hocalarına itibar ediyorlar. ama sanırım haklısın.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.