You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şair ruhlu üyeler :)

Şair ruhlu üyeler :)

Profesör
RE: Şair ruhlu üyeler :)
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-10-2014, Saat:10:47 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.
General
Ben baştan sölim atışma söz sanatlarının kullanılması taraftarıyım. öyle ölçüsüz ve ahenksiz şiirler kabul edilmesin hem göze hem gönüle zevk veren şiirler olsun Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Bu duyguları yaşayabilmek için ilgili alamete gerek duymadığımda daha başarılı olduğumu farkettim..Alametler insanı hayattan soğutuyor nitekim taha yusuf gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
[quote='*Rabia*' pid='500800' dateline='1414524533']
[quote='zeynn_ep' pid='500794' dateline='1414524363']
Bu haberi duyunca adeta güneşin doğuşunun o güne bakan çiçekleri üzerinde bıraktığı heyecan verici etkiyi yaşıyormuşçasına, adeta coşuyormuşçasına ve ürkek bir hindiba tüycüğünün rüzgarın önünde savrulduğu vakit yaşadığı yürek hoplatan çarpıntıyı yaşıyormuşçasına sevindim lakin nerde bende o şairane ruh :-P
[/ Abowwwww Bu Gerçek Olamaz..:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
:D e yani tüm bu duyguları bir anda yaşayacak olsam bünyemde bıraktığı etki ile kalp krizi geçirme ihtimali kaçınılmaz olurdu heralde alegria :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.