You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

s.a kardeşlerim ben siteye yeni girdim .)

s.a kardeşlerim ben siteye yeni girdim .)

Profesör
RE: s.a kardeşlerim ben siteye yeni girdim .)
memnun oldum kendi adıma alper...evet sofi var ama burada ben sofiyim derlermi bilmem) zamanLa tek tek tanışırsın inşallah
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sanırım yok zaten önemli olan Allah'ın birliğinde bir olmak onun çatısı altında İslam'ın nurunu insanlara yaymak Allah hepimize onun yolunda gidenlerden eylesin insanları yanlış yoldan doğru yola çevirenlerden eylesin amin..
-/-Bugünü Düşünürüm,Dün Geçti,Yarınım var mı? Gençliğeme de Güvenmem Ölen Hep İhtiyar Mı?-/-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
-/-Bugünü Düşünürüm,Dün Geçti,Yarınım var mı? Gençliğeme de Güvenmem Ölen Hep İhtiyar Mı?-/-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bizede ne mutlu...tekrar hoşgeldiniz aramıza
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
hoşgeldiniz hayırlı olur inşallah...

''Sen,sen ol kelimelere fazla takılma.Aşk diyarında dil zaten hükmünü yitirir.Aşık dilsiz olur.''

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sitemize hoşgeldiniz inşallah forumdan en iyi şekilde istifade eder güzel şeyler öğrenir ve hoş vakit geçirirsiniz..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.