You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
s.a cümleten
cümleten allahın rahmeti üzerinize olsun.
yaklaşık bir aydır sizi takip ediyorum imam hatipli deyilim ama dolaşırken sizin sitenizin ismini gördüm içeriyine baktım biraz takip ettim gerçekten seviyeli insan lar var. ama illaki bir sepet elmanın içinde illaki çürükler vardır ama siz iyniyetiniz vede hoş görünüzle onlarıda kapatıyonuz.
diyebilirsiniz niye yazdınız diye bu yazıyı o arkadaşlarada içim den geldi mem nuniyetimi belirtmek için derimgülücük
bende takılmak isterim sizinle ama başka bi sitede halen daha devam eden bi s. modluğum var orayla ilgilen mem gerekiyor ama sizleri hep takip ediyorumgülücük
reklam olmasın diye ismini vermiycem ama istiyen arkadaş lar olursa özelden söylüe bilir çünkü ben sitemde izin vermem bunlara. neyse kardeşlerim yolunuz açık meşaleniz hak kitabı olsun gerçekkten taktir ediyorum vede gıptayla bakıyorum size. sizin gibi isan lar olduğu sürece herzaman bişeyler yapma arzusu kalıyo insanın içinden. muhabbetle kucaklıyorum kardeşlerimi.
allaha emanet olun herzaman takip edicem....[/i][/b]
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
RE: s.a cümleten
ve a.s kardeşim...
ne demek biz bi aileyız we sadece ihlde okuman şart dııl bzm aramızda olman için sitemiz herkese açık....hosgelmıssınız sefalar getirmişsiniz inş..gülücük
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: s.a cümleten
ALEYKÜM SELAM KURTULUŞ KARDEŞ.

HOŞGELDİN ARAMIZA.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
demek takipteyiz haberimiz yok...

hoş geldin aramıza güzel paylaşımlar dileğiyle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hoşgeldin kardeş..
Bende İmam Hatip li değilim ama burdayım..
seni de bağrımıza basarız..
Wink
>>>Artwinli Copyright © 1990 - 2009 ®<<<
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Cvp: RE: s.a cümleten
kurtuluş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hepinizden allah razıolsun kardeşlerim.
takip etmeye çalışıyorum. devam da edicem
allahyolunuzu açık etsin...

ne demek güzel kardeşim..

Rabbim Cümlemizin yolunu Açık Etsin inş..Shy
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Heyt be neymişiz... Ohh ohh maşşallah millet bize gıbteyle bakıyo!... Kıskananlar çatlasın flngülücük
Ayrıca hoş geldin... Yanlız bi metinde 3 defa takip ediceğini söylemişsingülücük, öyle dikkatimi çektidegülücük...
Allah sninde yardımcın oldun!... Takip etmeyi unutmagülücük biz hep burdayız! bn belki olamam belki pc le son günlerim ama sana vasiyetimdir takip etmeye devam et...Sadgülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.