You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
s.a.
s.a. ben yusuf aranızda olmaktan mutlu oldum slayt gösterilerini ararken forumunuzla karşılaştım.umarım güzel dostluklar kazanırız.ilim öğrenmek bilgileri paylaşmak dileğiyle.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: s.a.
hg aramısa azrail23.Smileyaws bugün herkese azraili gördüm dicem hehe yalan deilgülücükkorktum yawsSmilenese üyeliin hyrlı olsun kardeşim ei paylasımlarWinkWink
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
a.s azrail kardeş hoşgeldin inş. canımızı almassın gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: s.a.
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw benide korkutuyosunuz.Korkuyosanız nickimi değiştireyim.Avartarda biraz sinirli durmuşum belki o yüzden korkmuşsunuzdur.

azrailin her an arkamızda soğuk nefesini hisstemek gerek her an ölümü hatırlarız ama yinede ürkütücü bi nickifadeifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: s.a.
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw benide korkutuyosunuz.Korkuyosanız nickimi değiştireyim.Avartarda biraz sinirli durmuşum belki o yüzden korkmuşsunuzdur.

yaw ne korkcam senden yaw sen benim ne eli maşalı olduğumu biliyonnu bak bu oklavam icon

oklvamın bilmek için diğer arkidişlere sorabilirsin Tongue

şaka bi yana değişmene gerek yok sen rahatsız olmucaksan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kızlar bizden daha psikopat yawsinirTAmam daha bişey demiyecem:hıı:bir yanlışlık ettiysem özür dilerim sinirlenme hemen.halay
Ama herkes te cebrail,mikail,israfil isimlerine çocuklarına koyuyo azrailde bir melek korkulacak bişey yokki.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-07-2008, Saat:03:58 PM, Düzenleyen: Azrail23.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.