You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
S.a
S.A herkeze merhaba benım bır derdım var bana yardımcı olabılırmısınız.Allah aşkına ne olur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: S.a
Ve aleyküm selam Orcun kardeş hosgeldin nedir ki derdin acaba
Bismillâhirrahmânirrahîm
''Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm''
Allah ki, O’ndan başka ilâh yoktur (Sadece O vardır),Hayy’dır Kayyum’dur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Kusura bakmayın yaptıgım sey yanlıs bılıyorum ama elımde degıl caresızım ne yapacagımı bılemedım.benım duzenlı bır ısım ve maasım var.bugun bır odeme yapmam lazım ama ınanın 10 lıradan bask param kalmadı.Allah rızası ıcın bana yardımcı olurmusunuz.dıger ay gerı öderım.caresızım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
abi ınanın cok sıkıntıdayım ne yapacagımı bılemıyorum duzenlı bır işim ve maasım var ama bugun odeme yapmam gerekıyor.ınanın kımseden bulamadım.suan son on lıramla nete gırdım caresızlıkten oranın buranın numarasını alıp arıyorum sıtelere yazmaya calısıyorum ne yapacagımı bılemıyorum bana Allah askına yardım edın.gerı oderım kacmam kımlıgımı bılgılerımı verırım ınanın zor durumdayım abi
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Kardeşim Allah ödeme kolaylığı versin size. Burası forum, bu iş nasıl olur bilemiyorum. Özel bilgi verilmez burada. Kimse kimseyi reelde tanımaz pek.
Öncelikle tanıdığınız kişilerle irtibat kurdunuz mu?
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-03-2015, Saat:01:54 PM, Düzenleyen: Zehan.
Yeni Üye
kurdum abi kurdum kimi aradıysam yok dedi.son çare buraya girdim.bılıyorum sanal ortam burası ama ne yapayım mecburen sansımı denıyorum işte.belki Allah adına bana inanan biri çıkar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kardesim kimseye sakın kimlik bilgilerini verme derman ararken derde düşersin söyle alacaklıya beklese olmazmıymış yada eşin dostundan iste derim kardeşim
Bismillâhirrahmânirrahîm
''Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm''
Allah ki, O’ndan başka ilâh yoktur (Sadece O vardır),Hayy’dır Kayyum’dur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
abi evlıyım cocugum var suanda van dayım.öyle bır sıkıstımkı anlatamam.calıstıgım yer hakkarı ne iş yaptıgımı tahmın edebılırsınız öyle yani ne yapacagım bılemıyorum.kımseden bulamıyorum valla bıktım abı cok zor durumdayım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Ne kadarmış ödemeniz merak ettim?
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.