You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ruslar en iyi dostumuz! Siyonist medya sizi kandırmasın!

Ruslar en iyi dostumuz! Siyonist medya sizi kandırmasın!

Yönetici
RE: Ruslar en iyi dostumuz! Siyonist medya sizi kandırmasın!
Komplo teorisi gibi.
İlginç bilgiler.

Kalinin söyledikleri çok manidar

Sovyet Sosyalist Cumhuriyetlerin Birliği halkları adına nihayi olarak despot monarşi rejiminin kalkması (Osmanlının yıkılması) ve Türkiye Cumhuriyet’inin kurulması dolayısıyla kardeş Türk milletini ve dost Türkiye hükümetini sıcakça selamlıyorum.

Sıcaklığından yandık piştik valla.

Not: Fotoğraf görünmediği için düzenleme yaptım yanlış anlaşılmasın.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Gerçekten görünmüyordu.

[Resim: 28iauj.jpg]

bu haldeydi.

Allah kuru iftiradan saklasın ya hu.

Lenine baktım orada olsaydı... :D

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
boş versenize yahu ruslar en iyi dostmuş ermenileri yunalıları bulgaristanı ve bir çok düşmanımızı bizim aleyhimize kışkırtan onlar ermenistan bulgaristan ve diğer yerlerdeki soydaşlarımıza yapılan zulm hep onların direktifi bosnada sırplara destek veren onlar vs bırakın bu masalları gördük dostluklarını ama zulm ile abad olanın akıbeti berbat olur unutmayalım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yazdıklarına sadece gülüyorum sen bu akılla devam etgülücük)) senin adına üzgünüm dostum
hakmış ne hakkı be işine baksana sen rusların avukatımısın sen
neyse daha yazmayacağım belli ki sabitlenmişsiniz ne yazsak nafile ve boş ruhsat kapısı inşallah kapanmamıştır iyi düşünün iyi dualarım seninle rusların ne hakkı varmış bizim haklarımız çok onlarda maalesef erzuruma gelmişlerdi ama boylarının ölçülerini aldılar unutmasınlar RABBİM yücedir her zaman
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.