You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ruslar en iyi dostumuz! Siyonist medya sizi kandırmasın!

Ruslar en iyi dostumuz! Siyonist medya sizi kandırmasın!

Acemi Üye
RE: Ruslar en iyi dostumuz! Siyonist medya sizi kandırmasın!
Musluman ruslar dostumuzdur ama kafir olanlari dusmanimizdir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allame bende geri adım atmıyorum sen ne yazdığını bilmiyorsun kardeşim sözün klişesi felan olmaz ruslardan ALLAH razı olsun diye yazıyorsun yok klişe bilmem ne ile süslemelerle kapatmaya çalışıyorsun boş versene kardeşim
bizim dostumuz yok bizim ALLAHIMIZ var yazdıkların çok karmaşık vede sadece rus sempatizanlığından öte gitmiyor
bıktık bu rus ve amerikan sempatizanlığından yahu
benim emin olduğum birşey dünyadaki tüm düşmanlarımızı kışkırtan milletin ruslar olduğu apacık ortada ermenileri yunanları bulgarları sırpları kışkırtan hep ruslar
bir sırp askerinin itiraflarında öldürdüğümüz her bosnalı için ruslar bize para ödedi diye manşetlerde okuduk ellerinde fırsat olsun da bak neler yapıyorlar o zaman görürsün
laf oyunlarını bırakalım dua edelim RABBİM yardımcımız olsun RABBİM herşeye kadirdir gerisi boş vede teferruat kardeşim uykudan uyanmanın zamanı artık
tekrardan cumamız mübarek olsun yolumuz RABBİMİZİN yolunda olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Valla kardeşim açıkcası ben Rusların bir tehtid olarak medya tarafından abartıldığını düşünüyorum. Neticede düşünürsek Rusya dağıldıktan sonra bir çok "Türki" cumhuriyet ortaya çıktı. Bugün Özbekistan, Kazakistan, tataristan, Kırgızistan, hatta buna Azerbaycanı da dahil etmek lazım, bir çok ülkedeki Türkler bir devlet olabilecek kadar korunmuş durumdalar. Şu kadar ki buralar Osmanlı'nın eline geçmedi, yani oralarda yüzyıllarca Ruslarla beraber yaşadılar.

Bugün de Ruslar sıcak denizlere inecek deniliyor, gördüğümüz indikleri sıcak denizin Antalya olduğu.

İngilizler ve Fransızlar Çanakkaleden geçemesin diye Anadoluya sayısız yardım yaptılar.

Fakat bakıyorsun, doğal düşmanımız olan İngiliz ve Fransızların yanında NATO'ya dahil olduk. Bazı meseleler dinden kaynaklanmıyor, tarihsel ve kültürel yakınlıktan kaynaklanıyor. Bugün Rus ordusunda önemli miktarda Tatar var ve hatta Rus ihtilalinde Tatarların önemli rolü bulunuyor. Ruslar Slav ırkı olarak akrabamız değil fakat Rusyanın içinde Türklerin önemli oranda akrabası var.

Avrupa'ya bakın hiç Türk var mı? Devlet olabilecek kadar var mı? Osmanlı Avrupa'da o kadar kaldı, nerede Türkler? Bak Rusya'da belli bir yerden öte gidemedik ona rağmen Türk varlığı önemli oranda bulunuyor.

Aslında bu Rus hayranlığı değil, Amerikan hayranlığını ve Rusları kötülemeye yönelik girişimleri dengelemeye yönelik bir girişim.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.