You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ruslar en iyi dostumuz! Siyonist medya sizi kandırmasın!

Ruslar en iyi dostumuz! Siyonist medya sizi kandırmasın!

Profesör
RE: Ruslar en iyi dostumuz! Siyonist medya sizi kandırmasın!
sen bu rus kafasıyla devam et uyumaya devam et masal okuma kardeşim ruslar bizim ezeli düşmanımız türklerden nefret eden bir toplum ve her milleti kışkırtan onlar oku araştır bak her taşın altından onlar çıkar gizli düşman olarak rol oynarlar bulgaristandaki ve diğer ülkelerdeki soydaşlarımıza yapılan eziyetler de onların eseri biraz oku araştır kafana göre yazma
RABBİM bu ne zihniyet yahu ne zaman bu uyuşmuş zihniyetler aydınlanacak ne amerika ne rusya nede başkaları bize bizden başka dost yok kafanız almıyor mu hala sizin
kimi rusya hayranı kimi amerika kimi bilmem ne
bizim RABBİMİZ var RABBİMİZ kimseye ihtiyacımız yok şu cahillikten kurtulun artık kimlere minnet ediyorsun yahu hayret bişi yazdıklarım anlayana
asıl sen gerçeği gör bırak bu masalları
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-12-2015, Saat:03:25 PM, Düzenleyen: duadaş.
Cezalı Üye
Daha yazmayacağım dedikten sonra yazmaya devam etmeni nasıl yorumlamalıyız? "sen yazma" olarak mı?

Ruslara karşı sempatimiz elbette ki ahde vefa gereğidir, yoksa Allah bunun hesabını bizden sorar. Rusya'yla aramızı bozmak isteyen siyonist medya yalan uydurmaktadır. Sizin gibi uyuşuk kafalar da bu yalanlara inanmaktasınız.

Bulgaristan'da bilmemne olmuş da Kırım'da bilmem ne olmuş. Sen Bulgaristan'da mıydın? Yok. Medya öyle diyor. Rusların kurtuluş savaşında ne yaptığını biz medyadan okumadık, dedelerimiz anlatıyor! Orada TS diyor sor dedelerine Ruslar işgal sırsında kaçınızı katletti diye! Bir de Denizli'ye git çocukların o dönemki yarıya yakını Yunan dölüdür! Yunan müttefiğin, Rus düşmanın öyle mi?

Sen klavuzun siyonist medyayla devam et kardeşim! Dünya sana güzel !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-12-2015, Saat:03:30 PM, Düzenleyen: Allame Reloaded.
Profesör
yazdıklarımı tam okumadığın nasılda belli belli yerlerini okumuşsun tam oku sen de biliyorsun doğruları ama işine gelmiyor yazık
bu rus düşkünlüğünü neye yoralım acaba kardeşim benim sen otur kalk ruslara dua et gelir tamammıgülücük)) yazık yahu hala bu zihniyete RABBİM hidayet ver diyeceğim sadece yazdım belki anlarsın diye ama dedimya ruhsat kapanınca olmuyor demekki
yazdıklarımı tam oku tam
bizim bizden başka dostumuz yok ne rus uşaklığı ne amerikan uşaklığı yapmaya gerek yok dostum önüne bak ileriyi gör olurmu
ha birde deden yaşıyorsa bir daha sor yanlış duymuş olabilirsin
kimse bizim müttefiğimiz olamaz iyi oku iyi
bu kadar fanatik olmana sebep nedirki anlayamadım yoksa sen rusyadamı yaşıyorsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-12-2015, Saat:03:36 PM, Düzenleyen: duadaş.
Profesör
rusyanın ürettiği sırpları, ermenileri ne yapacağız neyse belliki aynı şeyleri konuşuyoruz yinede bize bizden başka dost yok düşmanın azı çoğu olmaz düşman düşmandır
ben anlayışlıyım sende benim dediklerimi anlamışsın mesele yok fanatik olmaya da gerek yok bize biz lazım sadece RABBİM yar ve yardımcımız olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben hep RABBİM kelimesini de ALLAH kelimesini de büyük yazarım bu tespitiniz yanlış
sürçü lisanla haddimizi aşmaktan korkarız her şeyin iyisini ALLAHIM bilir
biz kimiz ki
dualarıma amin demenize ihtiyaç yok anlayan anlıyor amin diyen der demeyen de demez oda sizin seçiminiz
hepimizin RABBİMİZE muhtacız bunu bil yeter bu kıt aklımızla her şeyi de bilemeyiz dostum tamammı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-12-2015, Saat:11:18 PM, Düzenleyen: duadaş.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.