Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Ruslar en iyi dostumuz! Siyonist medya sizi kandırmasın!
Ruslar en iyi dostumuz! Siyonist medya sizi kandırmasın!
RABBİM bu ne zihniyet yahu ne zaman bu uyuşmuş zihniyetler aydınlanacak ne amerika ne rusya nede başkaları bize bizden başka dost yok kafanız almıyor mu hala sizin
kimi rusya hayranı kimi amerika kimi bilmem ne
bizim RABBİMİZ var RABBİMİZ kimseye ihtiyacımız yok şu cahillikten kurtulun artık kimlere minnet ediyorsun yahu hayret bişi yazdıklarım anlayana
asıl sen gerçeği gör bırak bu masalları
Ruslara karşı sempatimiz elbette ki ahde vefa gereğidir, yoksa Allah bunun hesabını bizden sorar. Rusya'yla aramızı bozmak isteyen siyonist medya yalan uydurmaktadır. Sizin gibi uyuşuk kafalar da bu yalanlara inanmaktasınız.
Bulgaristan'da bilmemne olmuş da Kırım'da bilmem ne olmuş. Sen Bulgaristan'da mıydın? Yok. Medya öyle diyor. Rusların kurtuluş savaşında ne yaptığını biz medyadan okumadık, dedelerimiz anlatıyor! Orada TS diyor sor dedelerine Ruslar işgal sırsında kaçınızı katletti diye! Bir de Denizli'ye git çocukların o dönemki yarıya yakını Yunan dölüdür! Yunan müttefiğin, Rus düşmanın öyle mi?
Sen klavuzun siyonist medyayla devam et kardeşim! Dünya sana güzel !
bu rus düşkünlüğünü neye yoralım acaba kardeşim benim sen otur kalk ruslara dua et gelir tamammı
)) yazık yahu hala bu zihniyete RABBİM hidayet ver diyeceğim sadece yazdım belki anlarsın diye ama dedimya ruhsat kapanınca olmuyor demekkiyazdıklarımı tam oku tam
bizim bizden başka dostumuz yok ne rus uşaklığı ne amerikan uşaklığı yapmaya gerek yok dostum önüne bak ileriyi gör olurmu
ha birde deden yaşıyorsa bir daha sor yanlış duymuş olabilirsin
kimse bizim müttefiğimiz olamaz iyi oku iyi
bu kadar fanatik olmana sebep nedirki anlayamadım yoksa sen rusyadamı yaşıyorsun
ben anlayışlıyım sende benim dediklerimi anlamışsın mesele yok fanatik olmaya da gerek yok bize biz lazım sadece RABBİM yar ve yardımcımız olsun
sürçü lisanla haddimizi aşmaktan korkarız her şeyin iyisini ALLAHIM bilir
biz kimiz ki
dualarıma amin demenize ihtiyaç yok anlayan anlıyor amin diyen der demeyen de demez oda sizin seçiminiz
hepimizin RABBİMİZE muhtacız bunu bil yeter bu kıt aklımızla her şeyi de bilemeyiz dostum tamammı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi