![[Resim: ruhun-irfanla-yukselisi-sehit-mu.jpg]](http://ehlibeyttube.com/wp-content/uploads/ruhun-irfanla-yukselisi-sehit-mu.jpg)
Allah’ım, kendimi yolunda kurban etmek için, bütün varlığım, ruhum ve kalbimle geldim. Bütün varlığımı ve hayatımı bu büyük zaferin şükrünü eda etmek için takdim etmeye hazırım.
Ben senden hiçbir şey istemiyorum. Ben isimsiz bir askerim. Ben yalın ayaklı bir dervişim. Dünyaya gözlerimi kapattığım an, hiçbir şeyim olsun istemiyorum. Bütün çabalarımın yalnızca Allah rızası için olmasını istiyorum. Her türlü bencillik ve hodbinlik şaibelerinden uzak olmak istiyorum. Yüce İslam risaleti tahakkuk etsin istiyorum. Bunun tahakkuk etmesi, beni sevindirecek en büyük mükâfattır.
Sahi, Muhammed’i (s.a.s.) risaletin zafere ulaşmasından, adaletin yayılmasından, insanlığın hâkimiyetinden, hak ve adaletin bütün insanlığa nüfuz etmesinden daha büyük bir ödül ne olabilir.
Rabbimiz, bizi iman ve fedakârlık kuvvetiyle güçlendir. Kalbimizi ve ruhumuzu o kadar kuşat ki, yalnızca sana tevekkül edelim ve hiç kimsenin önünde zelil olmayalım.
Rabbimiz, kalbimizi kendi aşkınla yak ve o kadar aydınlat ki, merminin yakıcılığı bizim için tatlı bir arzu olsun.
Rabbimiz, bizi dünya hayatının ihtiyaçlarına takılıp kalmaktan öylesine koru ki, hepimiz aşk kurbangâhında tıpkı bir İbrahim (a.s.) gibi iştiyakla hazır bulunalım ve böylece varlık İsmail’imizi (a.s.) mukaddes hedeflerin yolunda kurban edelim.
Rabbimiz, yolun zorluklarına tahammül etmemiz için, yakıcı aşkımıza sabrı yoldaş et. Şehadet yolundaki acelemizi kabul buyur.
Rabbimiz, bizi o kadar cezp et ki, senden başkasını düşünmeyelim, senden başkasını istemeyelim, senden başkasının yolunda yürümeyelim. Bütün bencillik ve çıkarcılığımızı senin dergâhına kurban edelim.
ELEZ'in bu konuya devam etmesini isterdim..