You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ricamı yerine getirirmiSiniz ?

Profesör
seLamunaleykum...yöneticiLerden bir ricam var...gözden mi kaçtı yokSa mantıkLı bir açıkLaması varmıdır biLmiyorum fakat...siteyi incelerken konuLarın sıraLanmasına dikkat ettim...bence konu SıraLamasında önemli bir yanLış var...konuLarı Allah (cc) iLe sıraLamaya başLadıktan Sonra Resulullah (sav) iLe iLgili bölümü çok alta almışsınız bence Allah (cc) den Sonraki sırada oLmalıydı...Karar sizin ben söyLemekLe mükeLLefim...Bu Ricamı yerine getirirSeniz memnun oLurum..Allah işinizi rast getirSin veSSelam kardeşLer
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Ricamı yerine getirirmiSiniz ?
cok dıkkatlısın masaAllahgülücük
o sekılde olmasının ozel bı sebebı yok...
hatta daha once peygamberımız sav ıle ılgılı ayrıca bı bolum yoktu ama sımdı vargülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülücük Bazı şeylere dikkat etmek Lazımdır...ama sahabeler islama hizmet edenLer vs vs yazıLdıktan sonra Alt Sıralarda oLmamaLı Resulullah (sav)...hem daha önce öyle bir bölüm oLmaması büyük eksikLik...İslami bir forumda nasıl oLurda ayrı bir böLüm oLmaz Resulullah(sav) için yahu ....

Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
forumumuz yenilenme aşamasında bu isimde yeniyiz ..öneri ve görüşlerinize her zaman açığız Allah razı olsun..hepsi değerlendirilecek tabiki
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
o zaman yeni adınız hayırLI oLsun iLginiz anLayışınız için tşk ederim...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
peygamberimiz içinde islami forum içinde allah c.c başlığının altında bi başlık vardı. fakat şimdi ayırdık tamamen ayrı bir forum oluşturduk o farklı bir kategori oldu yani
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.