You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
RE: reyyan
senle bugün tanıştık :Dfarklı bi kişilik tanıdım ifadeama takip ediyom konularını şiirler çok güzel diger konulşarında çok güzel bizi bilgilendiiriyosun ALLAH RAZI OLSUN REYYAN :D
( R)ahmet üzerine olsun
(E)vinin içi nurla dolsun
(Y)aradan seni temiz kılsın
(Y)üregin ALLAH ı bilsin
(A)LLAH ım senden razı olsun
(N)urlanan yüzün hep gülsün :D bu saate bu kadar ilham geldi ifadeiyi ki seni de tanımışım:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-07-2008, Saat:10:28 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: reyyan
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senle bugün tanıştık :Dfarklı bi kişilik tanıdım ifadeama takip ediyom konularını şiirler çok güzel diger konulşarında çok güzel bizi bilgilendiiriyosun ALLAH RAZI OLSUN REYYAN :D
( R)ahmet üzerine olsun
(E)vinin içi nurla dolsun
(Y)aradan seni temiz kılsın
(Y)üregin ALLAH ı bilsin
(A)LLAH ım senden razı olsun
(N)urlanan yüzün hep gülsün :D bu saate bu kadar ilham geldi ifadeiyi ki seni de tanımışım:D

utanmak
sağol kardeş yüreğine sağlık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: reyyan
reyo aşkımsıngülücük ama burda söylesem miSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bak saat sabahın 4ü ve ben aşkımı daha fazla içimde tutamıyorum itiraf etmek istiyorummmmmm sen yoksun sensizliği haykırıyor bu şehirgülücük ilham geldi sayende bakgülücük bi şiir patlatabilirim her an aşkımagülücük

mısralarım anlatsın sana sevgimiiiiiiiiii
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak saat sabahın 4ü ve ben aşkımı daha fazla içimde tutamıyorum itiraf etmek istiyorummmmmm sen yoksun sensizliği haykırıyor bu şehirgülücük ilham geldi sayende bakgülücük bi şiir patlatabilirim her an aşkımagülücük

mısralarım anlatsın sana sevgimiiiiiiiiii

Askim Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
reyo ablamı çoooooooookkkkkkkkkk ama çoooooooooookkkkkkkk fakat çooooookkkkkkk lakin çoooooooookkkkkkkkkk yalnz çoookkkkkkkkkkkkkkk seviyorumgülücük rosegul
o bnm bakırköy deki koğuş arkadaşım kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: reyyan
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyo ablamı çoooooooookkkkkkkkkk ama çoooooooooookkkkkkkk fakat çooooookkkkkkk lakin çoooooooookkkkkkkkkk yalnz çoookkkkkkkkkkkkkkk seviyorumgülücük rosegul
o bnm bakırköy deki koğuş arkadaşım kahkaha

hee kız dün çıldırdın hayırdır kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
pardon ya dünki yazdıklarımı beğenmeyip sildiğini zannettim kusuruma bakma 28 sinden sonraki bütün mesajlar silinmiş özür dilerim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
bı bzm reyyoş ablamısss....Tongue

seni sewios....(gercı sıradan gelcek sana baksana bıssuru hayranın warTongue)
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.