You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

psikiyatrik hastalıklar ve iman

psikiyatrik hastalıklar ve iman

Yeni Üye
RE: psikiyatrik hastalıklar ve iman
dediğim gibi düşündükçe kendini kaptırıp düşüncelerin çok yoğun bir hal alması. en sonunda da hastanelik olacak kadar akli melekeleri yitirmek. anlaşılır bir durum değil belki konuyu açmakla hata ettim kusurum olduysa affola
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Mümkünse eğer Müslüman bir psikiyatriste git.
Anlattıklarına bakılırsa durumun ağır. Burada bu sıkıntına çözüm bulamazsın.
Burada bir uzman bile olsa bu şekilde sana yardımcı olabileceğini hiç sanmıyorum.

Ama şunu iyice anla ki Allah tan uzak durmak hiç bir şeyin devası olamaz. Eğer şifa bulacaksın onu da O verecek.

Allah şifa versin.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
amin ..alpiye katılıyorum

ciddi bir durumdasınız..yani ALLAH tan mesaj aldığını söylüyor arkadaş..bu gerçekten ciddi bir konu...lütfen ihmal etmeden bir doktora başvur

burada kafan karışır ..çünkü herkes apayrı şeyler yazacak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Dikkat edin değerli müslüman arkadaşlarım!
Griler "ben hastayım" demiyor. lütfen dikkat edin!!!!
"böyle böyle bir durum var. öyle olan var" diyor

işte ben böyle danışıklı konuştuğudan dolayı ona atesit dedim Atesit olma ihtimali çok yüksek dedim..

Ama şimdi Griler "Evet arkadaşlar doğru anlamışsınız " desin

(yani Ben böyle psikiyatrik bir hastayım Allahtan mesaj aldığımı hissediyorum) demiş olur

Ben hemen ondan özür diliycem ayaklarına kapanıcam affet diycem. Atesit olmadığını hepimize ispat etmiş olucak

yada şunu diycek "hayır arkadaşlar SİZLER YANLIŞ ANLADINIZ gülücük ben hasta değilim bir yakımın böyle hasta" gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-06-2016, Saat:01:07 PM, Düzenleyen: AntiAteist.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.