You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Peygamber ve Sünnete Olan İhtiyaç

Peygamber ve Sünnete Olan İhtiyaç

Üye
RE: Peygamber ve Sünnete Olan İhtiyaç
ya benim derdim onları ikna etmek değil burda hani islamı yeni öğrenmiş az bilen nebiliym farklı farklı insanlar var bu insanlara ilmi bu tarzda anlatmak kafalarını karıştırmak vallahi dinden soğutma sebebi teklif ediyorum kendine güvenen iddalı olan gelsin skype ortamına krkan yüzünü kapatsın ilmi neyse tartışalaım ben istanbuldan bursadan yalovadan birer ilmi olan insan çağırıcam buhariyle müslimle hanifi fıkhıyla dalga gecenler tiye alanlarda gelsin delillerini bilğilerini paylaşsınlar arapca inen kuran üzerinde arapca bilmeyip türkce ahkamkesenler konuşsular bakalım nolucak
Not arapca bilmek şart değil gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bunlara cevap konularını güncel tutmak, başkalarının okumalarına vesile olmak anlamına geliyor...Şüphesiz Allah içlerinde samimi kimseler varsa onları doğru yola iletir.
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
De ki: 'Eğer siz Allah'ı seviyorsanız bana uyun; Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın. Allah bağışlayandır, esirgeyendir.'

yüce Allah'ı seven peygamberine uyar...
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Yani;Allah kuranı kerımde ve peygamberımız de hadıslerınde bu farzdır demedı ama mezhep ımamları cıktı hadıslerden yola cıkarak bu da farzdır mı dedı?
bu durumda farz hukmunu kım koymus oldu?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.