You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Panik Atak bilen tedavisi ?

Panik Atak bilen tedavisi ?

General
RE: Panik Atak bilen tedavisi ?
O zaman tanıdıklardan ya en fazla 10 yaşlarında bir çocuk bul ya da iyice eli eteğini dünyadan çekmiş 60 ını geçmiş yaşlı bul ve onlardan hayır dua iste... Efendimiz bu 2 insanın yapacağı duayı mübarek kılmıştır... Ama sen sübyan bulmaya çalış yinede (GÜNAHSIZLARIN DUASI ÇOK ÇABUK KABUL OLUR!).
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bak sen yine geçmez deme dinle beni, geçer geçmeyen ne var, önce şunu düşün görmediğin bir alem için amel işliyorsun neden? sana vazife bellenmiş olduğu için, normal hayat sadece boş bir metadan ibaret hastalıklar, mutluluklar, üzüntüler hepsi ama hepsi geçici ve her şeyin çözümü beyninin içinde, ölüme bile 3 günde alışan insan, kıl tüy bir hastalığı mı atlatamayacak, sadece kendine güven evet varlığını kabul et ama olmayan şeyleri yok say, genelde meşgalesi olmayan yada çok aşırı düşünüp kitlenenlerde oluyor, hatta panik ataktan ziyade, kısmı şizofreni bu hastalık tam anlamıyla olmasa da an ve an şizofreni bu da senin aklını insan ve diğer seslerin kurcalaması yada olmayan görüntüleri, diyorum ki ruhum karşıma geçti bana bakıyordu ötesini anlatamam sadece bu işin basit olduğunu kabul et ve def et o hastalığı, Hz. İbrahim'in Cebrail a.s'ma bana Allah yeter demesi gibi o ateşte, o da insan ve teslimiyeti anla Wink antidepresanlar kullanıyorsan da saat aralığına dikkat et lap lap atma ağzına.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bazen sadece dua yetmez.Önce o iş için gerekli olanları yapıp,sonra tevekkül edip dua etmek lazım...

Misalen başın ağrıyor,içeceksin ağrı kesiciyi ama içerkende ALLAH'ım şifa sendendir,bu içtiğim ilaç da tedavi gereği bir vesiledir...

Panik atak durumu,beyindeki bazı hormonların serotonin-adrenalin dengesizliğinden kaynaklanabilir.Psikiyatrı servisine gitmen lazım,malesef depresant tedavisi uygulanır onun içinde en az 2 hafta gerekli...
Gittiğin yol doğru bir yere gitmiyorsa,yaptığın sadece ayaklarına eziyettir..!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.