You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Panik Atak bilen tedavisi ?

Panik Atak bilen tedavisi ?

Acemi Üye
RE: Panik Atak bilen tedavisi ?
Yeni atlattım o durumu bilmiyorum ne kadar ileri senin ki, benim artık ruhum bedenimden çıkıyor gibiydi, sadece tüm kalben ve fikren Allah kaldı içimde, ne aile, ne eş ne dost her şeyi bıraktım bir süre, kendi iç sesime döndüm ve sadece dua ettim uyku uyuyamıyordum, şimdi af edersin ökkküz gibi yatıyorum kimse kaldıramıyor gülücük
Velhasıl kelam herkesi ve her şeyi unut bir süre kendi içine dön, başarman lazım atlatman için zor evet ama öyle telefonu vsyi her şeyi bırak. İnşallah geçer bir an evvel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sen kendini gecmez diye şartlamışsin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
aklını başka şeylere verince olmuyor diyorsun. yani olmayan birşeyden korktuğunun farkındasın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İlk önce kardeşim Allah tez yoldan şifanı versin gülücük Zor bi durum ne olduğunu iyi bilirim Sad 2. olarak profil resmin ne kadar güzelmiş maşallah yazamadan geçemedim :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.