You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Pak-ı Zevceme İthafen

Pak-ı Zevceme İthafen

.
RE: Pak-ı Zevceme İthafen
Yahu zevcesini görmedik aaaaaa gülücük tamam Allah bilsin, başkalarının bilmesinin ne gibi abes bir tarafı varki..zafer asıl sen böle ulu orta söyleme bunları evde kalırsın gülücük)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ama ben gözce sevmiyorum ki, sessizce seviyorum, usulca seviyorum, masumca seviyorum Zafer SÜREYYA
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sevgiyi dile dökmek kaleme almak sanki o sevgiyi o kelimelerin içine hapsetmek oluyor heh ne dersin?

tıpkı doğmamış çocuğa isim aranırken

hem ne güzel isimler bulursunuz koymak için

ama doğdu işte artık bi adı var

daha hangi güzel isim gelse de aklınıza adını koymuşsunuzdur çocuğun

öyle bi seveceksin ki hiç doğmayacak o çocuk

adını koymakla geçecek ama ömrün o aşkın

hem şu dünyada birbirini kaşı gözü için değil de Allah için seven kimselerden başka hangi sevgi isimsiz kalmıştır adı konmamıştır ki

hepsinin koyacakları fani bir ismi vardır fani aşklarına

ama Allah içinse sevgin
adını ancak Allah koyabilir
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
"sevgiyi dile dökmek kaleme almak sanki o sevgiyi o kelimelerin içine hapsetmek oluyor heh ne dersin?"

Çok doğru bir tespit..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.