You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yönetici
RE: Oyun Hakkı
Sanal olarak alışveriş yapmak İslamdan caiz değildir. Var olmayan şeyleri alıp satamazsınız.

Yani iş en başından itibaren yanlış ilerliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kardeşim adam zaten bana Yarın vericekti o parayı öyle dedi yani bende bugun aldım ben dedim kandırarak aldım sonuçta ama yarın verecekti oda senin olsn dedim helallik istedim helal etmedi yarın verecekti ama harammı yedim şimdi ? yarın verecek vereceğine okadar yemin etti kurana Allaha vermedi ben parasını alınca yarın dedi bende yarın verme dedim bugun aldım bitti helal olsn hakkm dedim oda haram etti kim haklı ? haram mı yedim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ya kardeşim adamın bana bi miktar para borcu vardı oyuna para yatırmış verecem dedi Allah kitap yemin etti 1 ay geçti vermedi param yok dedi bi baktım yatırmış para ver dedim dedi yok binek alacam bende ver ben sana alayım dedim sonrada aldıktan sonra parasını borcunu tahsil ettim hakkım helal olsun dedim o haram etti sonra dedi ver parayı yarın sana aynısını verem dedim yok yarınki senin olsun bugunkü benim okadar beklettin beni harammı yedim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.